MIHAI VARADERO Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Plecarea sambata dimineata si retur duminica. pana acum suntem trei motoare. Eu, MihaiTdm si BogdanKtm. Am facut deja rezervare. Este plin sezon totusi !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motanul12 Postat Iulie 5, 2017 Share Postat Iulie 5, 2017 Gata baieti, mi-am facut si eu rezervare. Pentru cine mai doreste, hotelul se numeste Rony Hotel, Nesebar (pe booking.com zice ca mai au camere) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dans Postat Iulie 6, 2017 Share Postat Iulie 6, 2017 Gata baieti, mi-am facut si eu rezervare. Pentru cine mai doreste, hotelul se numeste Rony Hotel, Nesebar (pe booking.com zice ca mai au camere) ...deci daca reusesc sa vin si eu si nu voi gasi camera la hotel cu voi, daca este de acord Bogdan, vom imparti camera pentru ca ne-am inteles foarte bine la dormit amandoi la Ormos Panagias! Niciunul dintre noi nu a sforait si ca atare nu ne-am deranjat unul pe celalalt. Daca nu vin, oricum va urez distractie placuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
blue_nightwishX Postat Iulie 7, 2017 Share Postat Iulie 7, 2017 deci pana la urma cati sunteti care plecati ? M-ar tenta si pe mine sa vin cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MIHAI VARADERO Postat Iulie 7, 2017 Autor Share Postat Iulie 7, 2017 blue: suntem patru cu rezervare facuta. Am verificat acum pe booking si mai au doar o camera. Trebuie sa te hotarasti repede !!! Intalnirea la OMV-ul din comuna 1 Decembrie la ora 7.45 Plecarea la ora 8 fix !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate