Fazakas Tibor Postat Iulie 13, 2017 Share Postat Iulie 13, 2017 Buna seara, toamna trecuta am achizitonat eceasta motocicleta yamaha xj 750 si singura problema majora este rezervorul ei care este gaurita intro forma ireparabila si am luat decizia sa o restaurez insa nu gasesc rezervor in dezmembrari , poate am noroc sa gasesc aici a dezmembrare sau ceva solutie alternativa pentru un rezervor care ar fi compatibil. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DKW Postat Iulie 14, 2017 Share Postat Iulie 14, 2017 Ebay, in Olanda gasesti garla. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fazakas Tibor Postat Iulie 14, 2017 Autor Share Postat Iulie 14, 2017 Salut multumesc pentru sfat o sa caut , oricum mai astept pareri sau solutii, sau orice alt sfat. este bine venit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate