Jump to content

DKW

Super Membru
 • Content Count

  1,267
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by DKW

 1. Motor nitel mai rafinat si cu cateva gloabe in plus, fata de al tau. Schimba-i suspensia cu una low si lasa saua originala.
 2. Cu ajutorul lui @GoodKat am intrat in posesia pieselor mai devreme, rotile si saua sunt intr-o stare foarte buna. Multzam fain!
 3. Asta e plimbare sau show off? Este vreo graba in a motocicli "afterparty"?
 4. Daca rezista pana la sfarsitul lui ianuarie te scap eu si de astea.
 5. @HoriaRAVeu ti-as recomanda 800GS, mult mai potrivit decat 1200/1250, mai ales fiind incepator in ale coclaului mai mult sau mai putin enduro. Motorizarea este una buna, rezista la destule abuzuri, cadru solid, suspensie ok dar se putea mai buna, consum decent spre bun (in clasa asta). Probleme cunoscute, statorul si/sau releul de incarcare, pompa de benzina mai pica la seria cu controller pentru pompa, simeringurile de la furca cedeaza relativ repede daca o abuzezi grav. In rest, apa, paie si bataie. Personal stiu un 800 GS prima generatie, sarit bne de 180000 km fara reparatii majore, peste
 6. @taong_mapagbiromomentan nu mi se leaga nici un drum spre tine, pana dupa sarbatori bat zilnic drumul de Buftea. Utilitate ii gasesc eu, in garaj nu ascult muzica? Rautatz'...
 7. Nope, dar ii trebuie un frate, e greu cu 4 boxe. Daca rezista pana la sfarsitul lunii cred te scap eu de el.
 8. Negru de fum din anvelope, pulbere de placute de frana, noxe depuse, antigel, lichid servo, in combinatie cu umezeala iese un "lubrifiant" de senzatie. Si cum romanul isi ingrijeste masina cum stie el mai prost bine...
 9. @GoodKatspor maxim in continuare! Si fara rabat la calitate.
 10. @taong_mapagbiroastept promoția de la Omniphonic-ul ăla.
 11. Cu tristete in suflet o sa-l inchid in seara asta si il redeschid miercuri...
 12. Nici mie nu-mi iese cu economia, cu GS-ul scot lejer 10% in oras. In afara, la o viteza medie de 100 km/h imi consuma intre 4,7 si 5,5.
 13. Mergi la unul priceput in carburatoare daca ajunge la consum mai mare de 6,5 in oras c toba stock e posibil ca socul sa nu functioneze corect. Pana sa reglez carburatorul mi-a consumat si 10% in oras.
 14. Te ajuta, sa ai consum mai mare. Eu i-am pus un Mivv GP cu DB-killer modificat, la relanti face zgomot cat toba stock, la stilul meu de mers am consum de 7-8% in oras.
 15. @Flo89ia legatura cu @stulewa. Btw, cand se deschide sezonu'?
 16. Este irelevant anul, seria de sasiu/cadru incepe cu VS51A sau VS51B.
 17. Depinde de ce varianta ai, VS51A sau VS51B. VS51A are aprinderea ca la Intruder, trage de jos si se plafoneaza in ture mari, iar VS51B e potolit in ture joase dar mai agil in ture mari. VS51A este mai ok pt plimbari relaxate, e mai in elementul lui, dar poti sa tragi de el daca e nevoie.
 18. Trec de la 13 l (rezervorul original) la 17 l, far clasic si semnale rotunde, aripi clasice, alte carene laterale. Provocarea cea mai mare va fi sa imbin totul fara sa modific nimic la cadru.
 19. Pentru viitorul proiect din DR am avut de ales intre un rezervor de Jawa-CZ si unul de Suzuki GN, si am ales...
 20. Cred că vroia varianta mai low cost. Ideal e sa schimbi toată furca, nu sunt sigur de rulmenții de jug, dar am impresia că sunt la fel.
 21. Doar jugurile sunt la fel, am vrut sa pun roata fata de RS pe SE, a dat cu virgula.
 22. In afara de diametrul tuburilor, nimic nu se potriveste. ai nevoie de tuburi, jambe (pahare) etrier si disc de frana.
×
×
 • Create New...