vik55 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 AS baga sambata o iesire pe TA , dupa ce am vazut eu nu ploua [ 18 / 19 grade ] pe la Ranca ar fi si un festival roch deci ceva aglomeratie . Daca se mai baga cineva vb pe acilea . Eu as zice o cafea intre 8:00 > 8:30 OMV militari , 8:30 decolarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 27, 2017 Share Postat Iulie 27, 2017 care ar fi traseul? pana sus in sibiu sau doar sa mancam la ranca si intoarcere? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 27, 2017 Autor Share Postat Iulie 27, 2017 Traseul clasic Buc > Rm Valcea > Horezu > Ranca > Obarsia Lotrului >Caciulata > Rm Valcea > Buc . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Salut.. Cred că vin și eu.. Daca mă hotărăsc vin la 8 la OMV militari.. În caz ca se schimba ceva, postezi aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 care ar fi traseul? pana sus in sibiu sau doar sa mancam la ranca si intoarcere? Sal. Ora intoarcere nu stiu,,,, poate schimbam si traseul de intoarcere in functie de vreme si altele ,,,,,, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 (editat) Vin si eu la 8,15 la OMV. Cu Intruderul, că am uitat să fac revizia la FJR. Victore, o sa mergem un pic mai incet pe serpentine. E mare animalul. Editat Iulie 28, 2017 de camila de recif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_K Postat Iulie 28, 2017 Share Postat Iulie 28, 2017 Salut! Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 28, 2017 Autor Share Postat Iulie 28, 2017 Vin si eu la 8,15 la OMV. Cu Intruderul, că am uitat să fac revizia la FJR. Victore, o sa mergem un pic mai incet pe serpentine. E mare animalul. Pt acest afront dai o bere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi_K Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Va astept la omv. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
RuInCV Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Vin si eu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Iulie 29, 2017 Share Postat Iulie 29, 2017 Am ajuns acasa. Cu camionul cu porumb unguresc. Intruderul a fost parcat in fata service-ului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
larry Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Bine că e în București, lasă-l naibii de porumb, nu-mi mai aduce aminte ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DiarM Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Ce s-a intamplat? Ai patit ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
camila de recif Postat Iulie 30, 2017 Share Postat Iulie 30, 2017 Ce s-a intamplat? Ai patit ceva? A crapat ambreiajul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Iulie 30, 2017 Autor Share Postat Iulie 30, 2017 Domnul a dat Domnul a luat ,,,,,lasa-l ca se rezolva ,,,,,altadata nu incerca s-a te mai ti dupa panther sau vino FZR-ul ala saracu s-a obisnuit cu jarul lasat in spate de panther . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate