Sari la conținut

larry

Membru
  • Număr conținut

    296
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de larry

  1. Bună dimineața, cineva cu chef de ducă weekendul asta? Nu contează unde, km să fie... Merg cu un thunderchat
  2. Acum ca am rezolvat..(mersi Pandy) Fac haz de necaz... Știi poate e mai bine asa cu problema asta.. Nu chiar orice gagauta să poată porni 'bătrâna doamna' Suzuki?? Am fost și pe acolo.. Dar acum e timpul yamaha... )
  3. Wauu... Nu-mi vine să cred... Împing spre bord și rotesc... Merge ca nou.. ) și eu vroiam sa ciopartesc motorul Mersii mult mult de tot dau o bere sau câteva )
  4. Alt ansamblu.. Alta cheie.. Bla bla nu știu dacă găsesc pe la noi.. M-i sa părut mai ok să-i pun 1 întrerupător pe fire... Zic și eu.. » Post actualizat in 06 Aug 2017 08:59 Din poza aia de pe ebay(mersi Adrian) pare capsulat.. Chiar dacă reușesc să dau ansamblu jos.. Nu cred că rezolv problema... Defectul este la contact...
  5. Salutare, am o yamaha thundercat din 98.. Mai nou se blochează contactul.. Bag cheia în contact și nu reușesc să o învârt (ma chinui câte 10 - 15 minute) înnebunesc... Ma gândesc sa leg firele pe direct, eventual sa pun un întrerupător... Dar sunt 6 fire.. 4 albastre cu diverse dungi de culori, 1 rosu și 1 maro... Vr-un sfat cum sa le cuplez? Sa nu fac naibii alta belea...
  6. Am fost ieri și din păcate se pare că până în septembrie nu ma pot lipii de o carburație... Mersi frumos.. Și concediu cât mai plăcut
  7. Salut Cezar.. Ma interesează te rog cauciucuri pt yamaha thundercat, 120/60/17...160/60/17(sau mai lat dacă merge) În alta ordine de idei vreau și o sincronizare de carburatoare.. Se pare că sunteți cam aglomerati crezi că ai putea sa mă strecori și pe mine ) mersi frumos
  8. Bine că e în București, lasă-l naibii de porumb, nu-mi mai aduce aminte )
  9. Salut.. Cred că vin și eu.. Daca mă hotărăsc vin la 8 la OMV militari.. În caz ca se schimba ceva, postezi aici
  10. Wauu ce liniște este în zona asta... ) Nimeni nu mai iese?
  11. Super... Cred că voi veni si eu însoțit de cel mai nou împătimit al fenomenului...băiatul meu Luca de 4 ani...am ieÂşit sâmbăta trecută cu el..i-a placut la nebunie...e super de mers cu cei mici în față la burgman...daca o tine tot aÂşa cred că mă razgandes si nu mai vând burgmanul...
  12. /index.php?/topic/666986-schimb-burgman-400/ daca te intereseaza suna-ma,vii sa-l vezi si ne intelegem...
  13. anuntati din timp...poate facem brigada mai mare...
  14. m-am tinut..m-am tinut...dar am scos si consum de motor de 600..daca trag de el consum de 5-6% cred.. pana sa ia thundercatu...am iesit la o tura cu proprietaru lui...eu cu burganul...tras tare pe Intorsura Buzaului...cata benzina am bagat eu atat a bagat si in thunder..dar repet tras tare..
  15. bine ca v-a gasit pe toti sa vindeti Burgmanurile acum cand al am si eu la vanzare... acum cand m-am imprumutat de bani sa iau Thundercatul... am pus-o...
  16. cu siguranta se refera la burgman.. poate trece la ceva mai mare..
  17. mersii de urari nu am mai avut rabdare,am imprumutat banutii si am luat Thundercat-ul din poza pusa de Vitore..alte poze nu am inca,dar cu siguranta voi face duminica la mare... nu are mare importanta cu ce mergem,am mai mers asa si a fost ok..important e sa mergem.. eu voi fii prezent.. Burgmanul este inca la vanzare...astept la negocieri..
  18. daca totusi se pleaca,merg cu siguranta... sa ma sunati si pe mine...
  19. merg si eu.. acum inca nu stiu daca plec cu voi din buc.sau plec de vineri seara in pitesti dorm acolo si ma lipesc simbata de voi..))
  20. Lary ! ti-ai pus concediul in asa fel incat sa ratezi deplasari la Pitesti , Timisoara si P.Neamt intr-o saptamana ! Vitore.. ce sa fac frate...dupa posibilitati..asa a fost sa fie... am inebunit in Bulgaria ,nimeni nu a dat meciurile... m-am consolat la sprit Daca de la Brezoi faceti stanga spre Sibiu-Fagarasi-Brasov si va intoarceti pe DN..asta a fost traseul meu de acum 3 saptamani total 745 km.. am plecat la 10.00 si am ajuns in Buc la 23.00.. am gasit motor de 600,vreau sa-l dau pe burghi al meu..1300 euro discutabil(foarte discutabil ca ma grabesc) daca-mi iese schimbul merg si eu cu voi..
  21. Asa ar fi ideal si pt mine...sa pot sa-l tin pe burgi si sa-mi iau ceva de drum prin tara.. dar de unde naibi fonduri... Soimule,as merge din nou pe transalpina ca merita,e de vis,dar din pacate sau din fericire plec in concediu duminica dimineata tare..ramane pe alta data...sa aveti drumul uscat...mare grija eu cand am fost erau 30 grade la buc si pe transalpina ne-a plouat cu piatra...frig rau..sa va luati de imbracat.. Nici la IKEA nu pot venii ,e zsiua lu fi-mea si ne bagam la gratare si vinilin...alta data cu cea mai mare placere..)
  22. soimule am dat busa ca aveam nevoie de bani.. nu am castigat inca la lota ca sa iau ceva frumos albastru...) 1500e ma tine burgmanul..dar binenteles ca las la el cat o fii,sa reusesc sa-mi iau ceva moto de 600..acum depinde si de ce gasesc..ca mari bani de diferenta nu prea am..)
  23. Bogdane am dat busa ca aveam nevoie de bani..dar in acelasi timp nu am vrut sa renunt de tot si am luat burgmanul,in ideea ca e super pt oras si chiar este...dar pretenii nu ma lasa tot ma baraie cu iesirile..am tinut-o langa aproape in fiecare sambata... si la drum,mai ales la drumurile de le facem noi..spre ex:in sambata cand am facut tranalpina am facut 440 km... e greu cu burgi...de aia acum vreau sa-l dau pe ceva moto de 600..,burgi saracu e ok si merge de rupe... iar de anuntat e cam greu...ca ne trezim mereu pe ultima suta sa plecam...scuze..)
  24. am fost sambata 13.08 pe transalpina... de vis fratilor.. apropo..daca auziti ceva cumva..) vreau sa-l dau la schimb pe burgi..pe motor de 600.. merge super burgmanul..dar parca pt mine e totusi prea putin..
×
×
  • Creează nouă...