Kosh Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Scurta plimbare de 3 zile la Sozopol. Si un scurt montaj: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 bine ai revenit colegule! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 9, 2017 Autor Share Postat August 9, 2017 Multumesc » Post actualizat in 09 Aug 2017 13:53Alte cateva imagini: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Frumoasa!.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Foarte fain! Săptămâna viitoare plec și eu. Îmi poți spune pe ce drum ai mers și unde ai alimentat? Și orice poți sa îmi recomanzi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat August 9, 2017 Autor Share Postat August 9, 2017 Ti-am trimis PM. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 ai facut 2 topicuri separate pentru o excursie in bulgaria???? sigur nu ai mai fost si in alte orase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat August 9, 2017 Share Postat August 9, 2017 Primit, mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Decembrie 1, 2017 Autor Share Postat Decembrie 1, 2017 Sozopol in 360°: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate