Jump to content

iulianserban

Super Membru
 • Content Count

  718
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About iulianserban

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati M600 & MTS950S

Recent Profile Visitors

620 profile views
 1. Functia este prezenta și pe alte camere. Eu am un Gitup și este Loop Recording la 2, 3, 5 și 10 min, încă nu am folosit-o, dar sună util.
 2. Foarte misto, va urmaresc de ceva timp chiar daca eu nu ies aproape deloc de pe asfalt. De curiozitate, filmati nonstop (la powerbank sau priza?) si apoi taiati ce nu va place?
 3. Foarte mișto, bravo! La anul am și eu programată o tură în zonă, sper sa ma pot lungi cu zilele de co. Cate zile ai avut la dispoziție?
 4. Mda, la asta cu acumulatorii nu m-am gândit, la un moment dat se vor duce. Mersi!
 5. Cat de multumit esti de SLR? Am vazut pe si net si auzit discutii ca are unele dezavantaje (face gasca mai galagioasa?), dar marele avantaj ar fi integrarea perfecta in casca. Vreau sa iau doua intercomuri, pt mine si pasagera, dar parca m-as indrepta spre Cardo, chiar daca se monteaza mai greu si putin mai in spate datorita mecanismului mandubulei.
 6. Poți încerca la Dual Motors. Când am fost în vara sa ridic o comanda am văzut ca stăteau foarte bine la stoc Dainese. Cu un telefon poate te ajută, mie mi s-au părut foarte de treabă oamenii.
 7. Am vazut ieri oferta si ma tenteaza si pe mine. De ceva vreme incerc sa ma decid intre Sena si Cardo, dar tind spre Cardo care imi par mult peste. Dar nu cred ca au casti pentru ca ei zic asa: Contents: 2 x Cardo main unit 2 x Clamp mount with cable and hybrid microphone 2 x adhesive pads USB cable including mounting material Iar Freecom 2 este doar Driver-to-Passenger Intercom, pe cand Freecom 2+ este Bike-to-bike Intercom with 500 m range etc. Zic asta pentru ca eu nu am stiu de diferenta asta dintre cele doua modele, poate ajuta pe cineva. Bineinteles, fiecare stie cum va folosi intercomul:)
 8. Prinzi vreme bună de plimbare! Să o stăpânești sănătos!
×
×
 • Create New...