Jump to content

iulianserban

Super Membru
 • Content Count

  699
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About iulianserban

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati M600 & MTS950S

Recent Profile Visitors

555 profile views
 1. Mai, o luna da! Alta treaba, bravo! Grecia îți dă o stare...cum de te-ai mai întors după atât timp?:)))))
 2. Cred ca îl are frate-miu în pc, dacă îl vrei pentru download cred ca l-aș putea urca undeva. Twist of the wrist II zic.
 3. Frumos tare! De la Jurilovca ati urcat motoarele pe bac pana la Gura Portiței? Se poate trece sau trebuie lăsat în Jurilovca?
 4. Allianz-Tiriac are si aplicatie pentru mobil, o poti faci rapid si de acolo.
 5. Când am mers pe traseul pus de ovi, chiar mi s-a părut ușor de făcut, am fost două zile la rând. Cauciucuri de stradă, prima dată pe un astfel de drum cu motocicleta asta. Dar a fost un drum ușor, spre foarte ușor aș putea spune. Motocicleta este cam plina de plastice, cu protecții cum trebuie poate nu o faci praf dacă o scapi (ma refer la plastice). Nu este o motocicleta adventure în adevăratul sens al cuvântului, dar îți permite să ieși în afara asfaltului cu ea dacă nu ai planuri mari de bătut munții.
 6. Foarte fain, bravo! cam câti km/timp a fost tot traseul forestier? As vrea să îl fac pe tot anul asta, partea cea mai mișto pare exact pe unde nu am ajuns eu.
 7. Da, acesta este traseul. Eu am mers cam 50 km dupa calculele mele de atunci (posibil eronate), dupa exploatarea forestiera care apare in clip am mai mers max 10 km, aproape de lacul Negovanu cred, nu stiu sa aproximez pe harta cu un pin. Daca nu va cazati in Rau, recomand cabana asta, eu am campat in poiana vis-a-vis de, foarte misto zona, iar cabana am vazut-o mai deaproape, misto si ea. Din apropiere puteti lua de la o tanti lapte, cas, branza, unt, toate proaspete. Eu am fost in ultimul weekend din iulie, iar seara a fost destul de frig, sa va duceti pregatiti.
 8. Sa aveți parte de vreme buna și aștept detalii despre restul traseului ca vreau neapărat sa îl fac pana la capăt.
 9. Nu ai pentru ce. Eu am folosit în zona maps.me, vezi ca nu ai semnal deloc. În caz ca ploua cred ca fie cam nasoală treaba, sa sperăm ca nu...
 10. Salut, Acum aprox o luna am campat câteva zile pe unde vrei sa mergi (am pus cortul pe pe Valea Frumoasei, drumul 106N) și am făcut o parte din traseul tău. Am făcut un mic filmuleț, poate te ajută. Eu am plecat din București pe Rm Vâlcea - Brezoi - Obarsia. Drumul pe care vrei sa îl faci este 106N și nu sunt doar 30 km neasfaltați, după calculele mele ar fi vreo 70km și se pot face fără probleme cu Vstrom. Dacă ai alte întrebări încerc sa te ajut
 11. Ai iesit pe la Giurgiu? Se lucreaza la drum cumva? Vineri la h14 plec si eu, dar spre Kefalonia. Si eu sper ca la anul sa ajung in Albania cel putin, daca nu si Macedonia. Cand poti mai fa update-uri aici, ce consideri util pentru altii. Drumuri bune si distractie placuta sa ai!
 12. Bravo, foarte frumos! La final poti pune detalii despre ferry, cate zile ai fost plecat, km etc ?
 13. Lepșa nu va place? Ma gândesc ca e mai liber, poate și mai frumos. Zic și eu.
 14. Nu va luați după feedback, multi citesc și nu zic nimic. Ca și mine, câteodată...recunosc. Rar se întâmplă să citești ceva atât de interesant și captivant pe aici! Așa că vărsați tot aici, sunt convins ca aveți o groază de povestiri!
×
×
 • Create New...