Jump to content

iulianserban

Super Membru
 • Content Count

  639
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About iulianserban

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati M600 & MTS950S

Recent Profile Visitors

425 profile views
 1. Păcat. Trec de doua ori pe zi pe acolo. Zilnic, fără sa exagerez, vad sau mi se întâmplă cate ceva. Nu e din cauza zonei, asa e șoferii noștri...
 2. Eu iti recomand Multistrada 950/950S. Fa un test cu ea, cred ca o sa iti placa. Daca vrei mai puternic 1260 sau mai sportiv si putere Bmw S1000XR.
 3. Si eu sunt pentru Shoei. Am probat C4PRO vs Shoei, doar in magazin. Shoei mult, mult mai usoara, sta pe cap excelent, nu zici ca are 1700 g. Referitor la inchidere doar pe stanga asa am crezut si eu, ca nu o fie etansa complet. Am peste 4000 km cu ea (grafica hi-viz) si chiar daca ochiometric ai zice ca nu se inchide complet pe partea dreapta si incerci sa apesi pe viziera, crede-ma ca se inchide. Vant nu intra, de ploaie nu pot sa zic prea multe, Am mers, dar pe ploaie mai usoara si nu a intrat apa.
 4. Poți folosi site-ul politiei de frontiera: https://www.politiadefrontiera.ro/en/traficonline/
 5. Am găsit S/N sub captuseala, nu am mai putut sa dau edit. Mersi!
 6. Hmm, stiam de extended warranty, dar am uitat de asta. Nu gasesc S/N -ul acela sa o inregistrez, nu gasesc eticheta asa cum imi indica siteul. Este vorba de Neotec 2. Voi unde l-ati gasit?
 7. Ok, astept un semn. Daca dionysos nu il ia, il vreau eu pe cel cu Phoenix. Mersi !
 8. Pentru cine a ajuns pe insula, îmi puteți recomanda niște cazări, plaje pe unde sa ma învârt? Caut ceva mai pustiu, nu la botul calului, pentru final de aug sau început de sept. Ma gândesc la doua cazări sau una în centru și de acolo sa străbat cate o plaja maxim doua zilnic, pot sta cel mult 9 zile cu tot cu drum. Ma gândesc și să petrec 2 zile pe alta insula, gen Skopelos.
 9. Eu sunt curios unde va fi amplasată scena, corturile de bere, mese etc în noua locație. O hartă/schiță ar fi bună.
 10. Foarte fain, bravo! Este de pus în lista pentru weekend-urile imediat următoare!
×
×
 • Create New...