Jump to content

iulianserban

Super Membru
 • Content Count

  602
 • Joined

 • Last visited

About iulianserban

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Motocicleta
  Ducati M600 & MTS950S

Recent Profile Visitors

329 profile views
 1. la asta ma asteptam. Sa nu dea nimeni. Deci, Fruška Gora National Park, a trecut cineva pe acolo?
 2. De Fruška Gora National Park stiti ceva? A fost cineva, merita sa dau o fuga? Acum sa nu aruncati cu pietre ca ma bag si eu in seama. O sa fac doar Belgrad si Novi Sad, dar e oarecum pe aproape cu traseul vostru.
 3. Da, si motocicletele trebuie sa plateasca taxa de autostrada. Mai multe detalii aici.
 4. Am gasit pe un site ca atat ar fi, dar nu era specificat daca este valabil si pt moto. Verific acum si revin, ca sa nu vb prostii.
 5. Cand tranzitati Serbia, va bagati si pe autostrada? Am vazut ca se plateste (5E/100km) si ma intreb daca se poate plati cu cardul. Nu am de gand sa folosesc autostrada, dar nu se stie niciodata cum se schimba socoteala de acasa. Am de gand sa folosesc cardul cat pot de mult.
 6. Asa este. Am vrut sa zic sa pe Alexandria mi se pare cam trist, am mers o data si nu mi-a lasat o impresie prea buna. In schimb pe partea cealalta curbele acelea in urcare sunt faine de tot, ar fi mers sa dureze ceva mai lungi.
 7. Plec din Bucuresti sau Rm. Valcea, inca nu m-am hotarat. Am pus Valcea ca si optiune ca sa o iau pe Horezu - Tg. Jiu - Portilde de Fier, pana la Craiova mi se pare cam trist drumul.
 8. Spre Belgrad o sa plec si eu impreuna cu pasagera pe 26, stau 2-3 zile si fac cale intoarsa, dar inca nu stiu pe unde, as apuca-o spre Vama sau in sus spre Timisoara. Tot citesc pe aici poate mai aflu cate ceva, inca nu am fost in partea aia.
 9. Revin cu un update. Aseara am facut RCA in vederea inmatricularii si mi-au fost solicitate urmatoarele pentru a da curs comenzii si a primi polita: CI/BI proprietar - de unde sa reiasa CNP-ul proprietarului; cartea de identitate a vehicului (fata si verso); fisa de inmatriculare (fata si verso) semnata si stampilata in dreptul cumparatorului de catre organul fiscal in ultimele 30 de zile SAU contract de instrainare-dobandire a unui mijloc de transport semnat si stampilat de catre organul fiscal la rubrica persoanei care dobandeste vehiculul; Astazi am declarat-o la DITL, apoi am trimis ce mi-au cerut mai sus si am primit polita in scurt timp pe email, urmeaza sa o primesc si prin curier.
 10. Nu vad de ce sa îmi ceara mie dovada (cred ca despre asta este vb) ca nu am datorii. Asta înțeleg ca ti-au cerut, nu? O sa imi fac programarea joi pentru săptămâna viitoare, atunci aflu dacă au ieșit nr roșii. Am făcut astăzi simulare pt RCA, dar am avut mențiunea ca vehiculul este în curs de înmatriculare, nu mai rețin termenul exact. Edit: acum am văzut și printscreen-ul, sunt pe tel. Da, o sa mă lămuresc în câteva zile. Ai încercat și pe alt site?
 11. Mersi mult S3RJ ! Vazusem in trecut si aceasta lista cu acte pe site, astazi in schimb cand m-am uitat le-am omis.
 12. Salutare. Ma intereseaza sa inmatriculez o moto noua si fiind prima de genul acesta vreau sa fiu sigur ca totul merge rapid si nu gresesc pe undeva: Prima data cu actele primite de la reprezentanta ma duc sa o declar la primarie, asta am mai facut, stiu mersul. Urmeaza actele pentru DRPCIV (si aici stiu mersul oarecum), dar este putin diferit fata de ce am mai facut eu. Imi este neclar daca pentru programare la ghiseu ma intereseaza inmatricularea la ghiseu pentru vehicul neinmatriculat in Ro (moto o il iau cu nr rosii). Asa mi se pare logic, dar nu strica sa intreb. Printre altele pentru dosar am nevoie si de RCA. Aici se face RCA-ul in vederea inmatricularii la Politie, corect? In princpiu site-ul DRPCIV iti pune la dispozitie liste cu ce ai nevoie. Am sunat, dar cred ca au scos tel din furca, imi da busy.
×
×
 • Create New...