Motzoi Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Salut baieti! Tocmai mi-am luat si eu o Cagiva Mito, model 2004, 4000 de km, 33 de cai putere...poimaine, adica 12.01.2006 o aduc acasica..abia astept...daca puteti dati-mi si mie niste sfaturi...cei care aveti acest motor...necazuri daca ati avut..si tot ce va trece voua prin cap.Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 ne trece prin kap k vrem sa vedem poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Vreau si eu un loc pe parcare pe luna...asta imi trece prin cap Ontopic: sa o stapanesti sanatos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de cati mai multi kilometri cu ea fara incidente. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Aaa...acum vad si eu sunteti amadoi din Ploiesti,si baiatu cu mito si cel cu RS.Ne stim? Motzoi,tu ai luat Mito de la Vlad? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
thugradu Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 da eu sunt baiatul cu rs-ul gri cel care a fost al lui horatiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Ianuarie 10, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 10, 2007 Da..de la vlad matei..invatam in aceeasi sc, CobraArt...vineri o parchez langa a ta:P Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Andi Sabin Postat Ianuarie 10, 2007 Share Postat Ianuarie 10, 2007 Felicitari de achizitie... sfaturi sau alte alea alea n-am ce zice in afara de BAGA MANA-N ACCELERATIE SI N-O LASA PANA NU SAR BUCATI DE CAUCIUC IN SPATELE TAU!!! un sfat adevarat: intra mai usor in neutru din a doua decat din prima treapta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Ianuarie 14, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2007 Si acum niste poze... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 E frumoasa M-am dat cu motoru ala si fuge bine,bine Vad ca o e in curte la Postolnicescu Da-mi un add pe messenger tanase_cristian2003 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blu3 Postat Ianuarie 26, 2007 Share Postat Ianuarie 26, 2007 Felicitari de achizitie... sfaturi sau alte alea alea n-am ce zice in afara de BAGA MANA-N ACCELERATIE SI N-O LASA PANA NU SAR BUCATI DE CAUCIUC IN SPATELE TAU!!! un sfat adevarat: intra mai usor in neutru din a doua decat din prima treapta. sa o stapanesti sanatos!imi place modelul!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Motzoi Postat Februarie 2, 2007 Autor Share Postat Februarie 2, 2007 Poze cu prima ei ninsoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate