Tik Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 Gabi Grajdeanu a inceput acum vreo 10 ani o aripa noua la motelul lui - Calipso, cred ca toata lumea din zona stie unde e. Sa termine cladirea nu pare sa fie de actualitate. E o constructie parter, neterminata dar acoperita, ziduri din boltari de beton si placile cota zero si peste parter din beton armat. Are cateva camere goale cu acces direct de-afara, fara trepte, pe care le-ar putea inchide cu usurinta. Se poate intra in ele cu motorul fara probleme. Mi-a trecut prin cap ca ar incapea acolo zeci de motociclete asa ca l-am intrebat daca ar accepta sa cazeze motoare peste iarna sau chiar tot anul - la un pret minimal. E de acord, dar pentru un motor sau doua nu se apuca sa inchida o camera - are nevoie de doua usi, una spre coridorul din spate si una spre piscina. Daca n-aveti solutii mai bune, puteti trece pe la el sa-l intrebati direct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat August 30, 2017 Share Postat August 30, 2017 deja sa inceput, PE BUNE Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate