Tik Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 Gabi Grajdeanu a inceput acum vreo 10 ani o aripa noua la motelul lui - Calipso, cred ca toata lumea din zona stie unde e. Sa termine cladirea nu pare sa fie de actualitate. E o constructie parter, neterminata dar acoperita, ziduri din boltari de beton si placile cota zero si peste parter din beton armat. Are cateva camere goale cu acces direct de-afara, fara trepte, pe care le-ar putea inchide cu usurinta. Se poate intra in ele cu motorul fara probleme. Mi-a trecut prin cap ca ar incapea acolo zeci de motociclete asa ca l-am intrebat daca ar accepta sa cazeze motoare peste iarna sau chiar tot anul - la un pret minimal. E de acord, dar pentru un motor sau doua nu se apuca sa inchida o camera - are nevoie de doua usi, una spre coridorul din spate si una spre piscina. Daca n-aveti solutii mai bune, puteti trece pe la el sa-l intrebati direct. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hondacbrF4si Posted August 30, 2017 Share Posted August 30, 2017 deja sa inceput, PE BUNE Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts