IceLord Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 Buna! As dori sa ma informati despre starea drumului dintre Alba Iulia - Abrud - Brad - Ineu. In ce stare e acest drum? Maine ma gandesc sa trec prin zona aia pe 2 roti cu un HD Sportster de 883cc. Multumesc anticipat de info. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
apriliacluj Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 peisaje frumoase, daca ai suspensii moi, il faci fara mari probleme, daca e mai rigid, te scutura (aproximativ ca si Bucinul, poate o leaca mai rau) o data pe an ma duc si eu la Brad la niste rude cu Busa, daa' imi ajunge in rest cu masina e mai confortabil..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
teby05 Postat Septembrie 6, 2017 Share Postat Septembrie 6, 2017 am fost cu un gsr 600 ....cand am ajuns acasa mi se spune ””c... de fier ” ...deci daca nu ai ceva enduro ,enduro touring ceva capra deasta m-ai bine dai pace si alege alta ruta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Septembrie 6, 2017 Autor Share Postat Septembrie 6, 2017 Mulțumesc pentru informație băieții, am să aleg altă rută. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate