pinnochio Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Construcție Motoretă. » Post actualizat in 14 Sep 2017 08:00 După cum spune şi titlul,încerc să fac ceva din piese care ar fi ajuns la fier vechi.Visez la ceva de dat pe coclauri.Am căutat un topic unde să postez drăcia,nu am găsit nimic dedicat.Deci dacă construiți,inventați,modificați motoreta,postați aici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dionysos Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Cam mare saua pentru cadrul ala... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robyb Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 (editat) @Pinnochio, vad ca esti din TImisoara, treci pe la mine cu masina sa-ti dau si eu cateva cutii de piese moto , poate te ajuta la proiect. Fara obligatii. 0751223726 Robert ps: adu si ceva cutii de carton . Editat Septembrie 14, 2017 de Robyb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florin46p Postat Septembrie 14, 2017 Share Postat Septembrie 14, 2017 Ar arata foarte fain si ca bicicleta, a cincea poza...Daca nu gasesti motorul potrivit ii poti pune pedale si e perfect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 14, 2017 Autor Share Postat Septembrie 14, 2017 @Pinnochio, vad ca esti din TImisoara, treci pe la mine cu masina sa-ti dau si eu cateva cutii de piese moto , poate te ajuta la proiect. Fara obligatii. 0751223726 Robert ps: adu si ceva cutii de carton . Mulțumesc frumos, ne auzim la tel.» Post actualizat in 14 Sep 2017 10:17 Ar arata foarte fain si ca bicicleta, a cincea poza...Daca nu gasesti motorul potrivit ii poti pune pedale si e perfect.Aşa spune şi soția.Dar am motorul,e um Mz Etz 125.» Post actualizat in 14 Sep 2017 10:26 Construcție Motoretă.» Post actualizat in 14 Sep 2017 08:00După cum spune şi titlul,încerc să fac ceva din piese care ar fi ajuns la fier vechi.Visez la ceva de dat pe coclauri.Am căutat un topic unde să postez drăcia,nu am găsit nimic dedicat.Deci dacă construiți,inventați,modificați motoreta,postați aici.Am demontat şi motorul.Cilindru nu are uzură,segmenții închid cum trebuie,pistonu e bun,văd că schimbă vitezele,cel puțin la rece.Am turnat benzină în carter,nu curge la semeringurile ambielaj.Deci dacă fac rost de o chiulasă...am motor.» Post actualizat in 15 Sep 2017 11:48 Chiulasa de Etz e cam scumpuță.Am să adaptez una de Minsk.Nu e mare diferența. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Cum mai evolueaza proiectul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 18, 2017 Autor Share Postat Septembrie 18, 2017 Mâine duc chiulasa la sudat,o găuresc pentru prezoane,şi pun motorul pe cadru.Trebuie să văd cum fac rost de scânteie.Ceva simplu....cât mai simplu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zaha.ionel Postat Septembrie 19, 2017 Share Postat Septembrie 19, 2017 Salutare,un magnetou de scuter si ai rezolvat-o,un 2yg cu cdi si releu regulator plus un strungar bun.spor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Septembrie 20, 2017 Autor Share Postat Septembrie 20, 2017 Mulțumesc pentru idei.Vreau să folosesc statorul motorului în vederea obținerii unei amărâte de scântei. » Post actualizat in 20 Sep 2017 15:13 Cred că dacă în interiorul acelor bobine s-ar învârti un magnet permanent,ar rezulta ceva tensiune.Platna este...condensator este. » Post actualizat in 22 Sep 2017 17:47 Comandat oala ambreaj și pedala schimbător viteze. » Post actualizat in 22 Sep 2017 17:50 Scuze....nu toată oala,doar pinionu. » Post actualizat in 25 Sep 2017 12:36 A venit pinionu,e brici! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pinnochio Postat Noiembrie 22, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 22, 2017 Încălțat roata spate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate