Marius03NMG Postat Septembrie 17, 2017 Share Postat Septembrie 17, 2017 Salut! Restaurez un ij 56 și caut pe cineva care vopsește profesional și poate să îmi faca si acele dungi specifice motocicletelor clasice. Știți pe cineva din București, care face sau a mai făcut ptr cineva? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Salut. D-l Paul - Bucurestii Noi 0730566415 sau 0745999742 Vopseste excelent. Am facut la el mai multe piese de masina si face o munca excelenta. Omul e tinichigiu/vopsitor si are cabina omologata si tot tacamu'. O sa-i spun ca i-am dat numarul de telefon cuiva, dar tu cand vorbesti cu el sa-i spui ca ai numarul de la Radu, cel cu Mitsubishi. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 18, 2017 Autor Share Postat Septembrie 18, 2017 Ok! Ms de răspuns! Cel mai mult mă interesează dungile acelea, dacă poate sa mi le facă perfect! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Am vorbit cu el. A zis sa-l suni. O sa mergi la el si ii spui ce si cum. Anul trecut mi-a aratat nuste dungi facute pe un Porsche nou nout. Erau de zici ca asa venise din fabrica. Succes! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 18, 2017 Autor Share Postat Septembrie 18, 2017 Unde este mutat topicul? Că nu.l mai gasesc. Și de ce? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The_Sin_Eater Postat Septembrie 18, 2017 Share Postat Septembrie 18, 2017 Comunitati regionale - Bucuresti Ai reusit? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius03NMG Postat Septembrie 18, 2017 Autor Share Postat Septembrie 18, 2017 Da, l.am găsit! Am vorbit și cu d-l Paul! Ms pe pentru pont! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate