pentagonl Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 yo cu piaggio meu nrg din 2002,modificat:cu kit malossi&leo vince scoot i-am dat 130 km,dak-i pun benzina 98 si o seringa de kerosen la un rezervor se da bordu peste cap Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlacKHunTeR Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 Io am mers cu o partaitoare daia cu o drujba cu 110-120 si erau tociti dintii dela drujba doar jumate =)) mai mergea...ce draq ca vad ca unii viseaza rau au prins 200 fara carene ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 29, 2007 Share Postat August 29, 2007 (editat) va spun eu care-i cel mai rapid scooter asta : Peugeot TKR cu motor v6 cred la ce acceleratie are cred ca e logic nu ? 14 sec suta, lasa-o in palaria mea... ma jur in fata tuturor ca daca-n 3 luni nu-mi merge si mie scooteru asa il vand 6 Editat August 29, 2007 de cosminake Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 va spun eu care-i cel mai rapid scooter asta : Peugeot TKR cu motor v6 cred la ce acceleratie are cred ca e logic nu ? 14 sec suta, lasa-o in palaria mea... ma jur in fata tuturor ca daca-n 3 luni nu-mi merge si mie scooteru asa il vand 6 e prea tare scuteru ala , super fain P.S http://www.youtube.com/watch?v=D7F6dWterNU aici aveam 100km/h cu 2 pers , coboram unpik P.S singur pe drum intins :- iau 110 destul de repejor, daca bate vantul din spate :- iau 100 destul de repede , daca nu bate vantul delok , si urca ..incet 105/6 :- iau 95 foarte greu , daca bate vantul din fata , si nu m-ai urca Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crettz Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Intrebare ....cate kilograme ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Intrebare ....cate kilograme ai? sunt uscat . 50kg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminake Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 am aflat ce are scooteru ala : hey,i change everything on engine,malossi MHR replica cylindar ported by me,RMS super racing crank,karb dellorto PHBG 19 AS,exaust TP nardo for minarelli,malossi multivar and delta cluch.....high modification on engine block and allmost every peace of engine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
georgy Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 sal ! eu am prins cu al meu 75 km/h delimitat din service (nici pana in ziua de azi nu stiu ce ia facut aia acolo) , in pasaj la Unirii , kilometrat de un prieten cu Vectra ca la al meu acu sarise de 60 si ajunsese pe undeva pe la indicatorul de la faza lunga . Asfalt uscat, si salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
EVO MOTORS.RO Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 Eu am prins cu Gilera Dna 50 cu 1 persoana 81 km/h si cu 2 persoane 70 km/h Asfalt uscat si salutari cu farul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 (editat) asa din experienta voastra.....cu cat ati mers maxim cu aprilia rs? eu cu 80 cand aveam supapa stricata si nu inchidea bine, acum ca am schimbat-o am sa vad cat prinde, cand voi avea drum intins. ca nu am avut drum intins decat cand eram doi pe ea de cand am pus supapa noua, si am prins 80 intr-a 5-a.am sa vad cat se duce cand voi fi singur pe ea. si drumul liber, deoarece nu obisnuiesc sa ma risc Editat August 30, 2007 de sogard82 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat August 30, 2007 Share Postat August 30, 2007 va spun eu care-i cel mai rapid scooter asta : Peugeot TKR cu motor v6 cred la ce acceleratie are cred ca e logic nu ? 14 sec suta, lasa-o in palaria mea... ma jur in fata tuturor ca daca-n 3 luni nu-mi merge si mie scooteru asa il vand 6 da de asta ce mai zici? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 (editat) topicul nu facea referire la scutere de serie? eu am vazut numai posturi gen al meu ia X km/h al meu ia y etc. nu exista o statistica clara? cred k sr ditech e cel mai rapid, am un prieten care are atat factory cat si ditech si mi-a zis ca ultimul e mai bun... asa sa fie oare? nu cred ca tehnologia a regresat , poate l-au facut mai sigur desi cu aspectul ala agresiv se vede ca e facut pt putere. Editat Septembrie 4, 2007 de TheDarksider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 offtopic: si deluxe-ul de la fb pare ditamai animalu de ia 200 cu slana pe discuri si roti sa reduca frecarea Mai ce sa zic al meu lua 75 cu setul de 50cc, totul original. acum cu 70cc nu ma mai incadrez ca m-as lauda cu un slab 100km/h si consum de 5% Cele mai rapide raman totusi nrg-urile, cel putin dupa kilometrajul ala care indica prost Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sogard82 Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 l-am incercat azi pe dn1 si i-am dat cam 110 cred ca eram atent mai mult la drum . si am motor de 50 (in fine filtru de aier malossi si evacuarea aerisita,adica catalizatorul scos si limitarea din toba). dar eu nu stiu cum nu va plictisiti voi de scutere eu deja m-am plictisit de al meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TheDarksider Postat Septembrie 4, 2007 Share Postat Septembrie 4, 2007 l-am incercat azi pe dn1 si i-am dat cam 110 cred ca eram atent mai mult la drum . si am motor de 50 (in fine filtru de aier malossi si evacuarea aerisita,adica catalizatorul scos si limitarea din toba). dar eu nu stiu cum nu va plictisiti voi de scutere eu deja m-am plictisit de al meu a zis cineva ca nu ne plictisim? oricum odata ce esti pasionat, mesteresti cu mana ta la unealta si treci prin ceva experiente cu ea, incepe sa fie cam greu sa te desparti de scuter. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calminante Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 salutare am mers in grecia cu GP1 de la DERBI bate tot !!! am mers cu yamaha cu aprilia cu piagio si parerea mea e ca GP! bate tot!!! vrb numai de scuter de 50 si de fabrica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
VladuL Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 l-am incercat azi pe dn1 si i-am dat cam 110 cred ca eram atent mai mult la drum . si am motor de 50 (in fine filtru de aier malossi si evacuarea aerisita,adica catalizatorul scos si limitarea din toba). dar eu nu stiu cum nu va plictisiti voi de scutere eu deja m-am plictisit de al meu Frumos, dar din cate vad tu nu ai scuter, ai motocicleta de 49cc. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Snake Postat Septembrie 5, 2007 Share Postat Septembrie 5, 2007 Frumos, dar din cate vad tu nu ai scuter, ai motocicleta de 49cc. Bafta! si ce daca ? daca avea aprilia rsv1000 ii mai zicea ca locu' lui nu-i la scooter mania ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pan7h3ra18 Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 Malaguti Fifty Mistral, nici o modificare nimic... 50cc 95km/h Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
diandy Postat Noiembrie 9, 2007 Share Postat Noiembrie 9, 2007 chinezesc din 2007 de 50cc am luat in blana cu el 75 in paralel cu o masina Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micro Postat Noiembrie 13, 2007 Share Postat Noiembrie 13, 2007 eu cu ce am pe el acum 110 am prins..... A zis scooter nu avion din visele voastre. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
R1deR^xXx Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Am deschis acest topic pentru a-mi satisface o mare curiozitete: sa aflu care este cel mai rapid scooter cu motor de 50 cc. Voi cat ati prins cu ele? Eu am avut un suzuki de 49 de prin '90 care mergea foarte frumos cu 55km/h.Sunt convins ca se poate si mai mult salut..cu al meu Suzuki Estilete 50cc am prins cat avea pe bord;)) 120 km/h...fara modifikari si fara nici un fel de vrajeala:D..insa asta era acum 1 an cand era in firea lui..acum nu cred ca mai trece de 90:))!!! bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Nu am mai auzit de el pana acuma,e cam rar....si ma mir ca atinge viteza aia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shobo Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Aprilia SR50 din '98 stock...100 pe drum drept, la bord 120 am max. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebastyan Postat Noiembrie 15, 2007 Share Postat Noiembrie 15, 2007 Eu am prins cu Sukida mea 95 km/h in linie dreapta (pe IMGB) dar ia luat mai lent ca na e in 4t Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate