Diavol_mic Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 sa-mi bag pixu. ce intarziat sunt. pare rau ca am cetit destul de tarziu ca as fi mers si eu. o sa ma pregatest pt una mai scurta. doar pana la Ruse. Deci doar pana la Ruse cine se baga? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tuningboy Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Acum o saptamana am ajuns la Ruse , azi la Veliko Tarnovo...Weekendul viitor SOFIA ???? (in 2 zile) in ritmul asta ajungem de 1mai prin Grecia , Cipru...cine mai stie, oricum din cate se vede romanii cuceresc Sudul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hai-Hui Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Fost, vazut, placut, mai vreau...Hai cu poznele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BooBoo Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 @Hai-Hui: pozele au inceput sa curga deja, nu vazusi topicul? Uite: /index.php?showtopic=75274 Spor la delectat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate