Kosh Postat Octombrie 21, 2017 Share Postat Octombrie 21, 2017 Ca tot a fost vremea buna, am zis sa dau o fuga pe la Alexandra.Stat vreo trei zile, intors cu vreo 70GB de poze normale, poze 360° si filmari. Am ce face iarna asta Sa curga pozele: Poze Giola in 360° aici. (facebook) Poze 360° de pe insula aici. (facebook)S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Ma faci invidios, ce peisaje...Sper sa ajung si eu la anul ca de cand tot zic... Cum te descurci la drum lung mai ales cu pasager, nu ai dureri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Octombrie 22, 2017 Autor Share Postat Octombrie 22, 2017 Nici o problema la drum lung, mai ales ca am 6 luni de la operatie (am ditai fermoarul orizontal pe burta).Nici la maini.Totul a fost ok.Nu uitati de imaginile 360° pe care nu le pot pune pe forum. Alte cateva imagini: S-auzim de bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Minu Postat Octombrie 22, 2017 Share Postat Octombrie 22, 2017 Inseamna ca nu e chiar atat de rau pe cat credeam, anul asta am facut cel mai lung drum pe a mea intr-o zi de vreo 500 Km si nu a fost dracul chiar atat de negru.Sper sa ajung si eu la anul pe acolo, timp sa am :| Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Noiembrie 30, 2017 Autor Share Postat Noiembrie 30, 2017 Intre timp am facut si cateva montaje scurte: Mai am de facut si altele...Vizionare placuta! » Post actualizat in 01 Dec 2017 15:52Imi place rau cum a iesit inceputul la asta: » Post actualizat in 01 Dec 2017 19:01Adica, asta: » Post actualizat in 08 Dec 2017 21:31 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate