vik55 Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Parca dupa 11am as baga ceva max 300 Km ,daca mai este cineva interesat vb. Sau cu bicla ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Unde te gandesti sa mergi? Ce directie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Octombrie 29, 2017 Autor Share Postat Octombrie 29, 2017 Nu am nicio preferinta/ traseu ma gandeam s a invart putin roata ,,,,,,,, » Post actualizat in 29 Oct 2017 08:33Nu am nicio preferinta/ traseu ma gandeam s a invart putin roata ,,,,,,,, Cred Pitesti [ drumul vechi] Rm valcea Curtea de arges retur . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SONYC Postat Octombrie 29, 2017 Share Postat Octombrie 29, 2017 Daca lasai un numar de contact sau daca raspundeai mai repede pe forum te luam cu noi. Eu si cu Iulian am fost pe traseul Bucuresti - Alexandria - Zimnicea - Giurgiu - Comana - Bucuresti (279 de km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate