CiufuMadalin Postat Decembrie 13, 2017 Share Postat Decembrie 13, 2017 (editat) Salut, am un fzr 600r din 1994, in urma unei căzături sau spart 3 din cele 5 urechi care tin capacul aprinderii, știe cineva prin Ilfov pe cineva care ar putea repara asa ceva ? Precizez ca este Dorna de urechile de prindere de pe blocul motor nu cele de pe capacul aprinderii (capacul aprinderii are si statorul prins pe el) reparația trebuie sa fie perfecta ca sa nu riște sa se atingă statorul de rotor. Editat Decembrie 13, 2017 de CiufuMadalin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CiufuMadalin Postat Decembrie 13, 2017 Autor Share Postat Decembrie 13, 2017 Sunt din comuna 1decembrie langa bucuresti, am luat aceasta motocicleta pentru ca imi place foarte mult modelul si vreau sa il readuc la original si in stare de funcționare cu un buget cat mai limitat eram interesat daca se poate repara fara schimbarea blocului motor si daca da cam cat costa. Mulțumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 (editat) 0740315717 -daniel dragne, Editat Decembrie 14, 2017 de hondacbrF4si Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Decembrie 14, 2017 Share Postat Decembrie 14, 2017 0723 821 598 Sirius. Cel mai bun! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hondacbrF4si Postat Decembrie 15, 2017 Share Postat Decembrie 15, 2017 eu unul il recomand,am lucrat cu el si sunt multumit ai rezolvat problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate