severoprisan Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Multumesc de informatii. Voi comanda de la S.C. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 adevarul e ca nici eu nu am comandat direct de la ei ci o firma din Timisoara mi-a triis link cu preturi. iar preturile au fost aceleasi ca pe site. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Ianuarie 15, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2018 Nu e dif mare intre ce este pe site si ce mi-au zis cei de la scooter centre,deci nu stiu daca se merita deranjul, asa comanzi direct la SC si isi asuma di totul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Am comandat. Diferența e de vreo 15 eur. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
popicadi Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Am comandat. Diferența e de vreo 15 eur. Ce ati comandat? Doar variator sau si ambreiaj spate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
severoprisan Postat Ianuarie 15, 2018 Share Postat Ianuarie 15, 2018 Kitul Malossi Multivar cu totul, include arc pentru ambreiajul spate și partea din față role, fulie, etc. plus curea Malossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Ianuarie 23, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2018 Ptr cei interesati , vedeti ca au reduceri cei de la Scuter-Centre Eu am de gand sa imi iau zilele urmatoare,variatorul Multivar si cureaua cu kevlar de la malossi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AparTeGeorge Postat Ianuarie 24, 2018 Autor Share Postat Ianuarie 24, 2018 mari reduceri, 612 lei o curea redusa cand o ieie cu 370 de pe sip-scootershop.... Este o eroare din sistem, au reduceri la curea si variator si alte piese aflate pe stock, 370 parca este cureaua si la ei si mai adauga 10% reducere ,iar la variatorul de 650lei , se simte 10% .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate