Jump to content

severoprisan

Membru
 • Content Count

  173
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by severoprisan

 1. Vstromul e cea mai buna alegere. Sau poate Versys? Nu am stat pe Versys, dar Vstromul îmi venea ca o mănușă.
 2. Uite aici 185cm/110kg. Eu zic că nu prea încap pe motor. Picioare cam 85.
 3. Mulțumesc SilverArrow pentru impresii. Sunt foarte utile acestea pe viu și nu cele imaginate.
 4. Cb500x să fie din categoria vstrom, versys si tracer ca și dimensiune? Poate tracer 700 DA, dar Vstromul e mult mai masiv decat tracer 700. Chiar și NC750X arată ca o bicicletă chinezească dacă ai mai mult de 180 si 75kg, zic eu, încercate.
 5. Nu sunt 100% sigur cum e la Burgman, dar cred ca frana stanga actioneaza 30% fata si 70% spatele, iar frana dreapta actioneaza celalalt disc de pe fata. Eu cand franez, trag de frana din stanga si adaug frana cu cea din dreapta.
 6. 4-7 iulie - Întâlnirea de la Vlăhița. https://www.facebook.com/SZMÖ-Biker-Festival-769636766422283/
 7. Am cumparat si eu cauciuc de la anvelopemoto. Ieri am dat comanda, azi a venit. Seriosi, DOT 3318 < 18 luni. Sunt multumit de serviciile lor.
 8. Și eu aveam de gând să iau unul, dar tocmai acest aspect m-a descurajat. Mulțumesc de lămuriri.
 9. Eu sunt curios față de scuter, cum e protecția la vânt.
 10. Eu așa l-am simțit. Adică așa, cu picioarele întinse în față.
 11. Poate e și mai comod Vulcanul, Are o poziție de scuter. Fain. Felicitări.
 12. Așa din poze arată foarte bine. Carene sparte nu se văd. Zgâriate...e totuși de offroad și are 6 ani. ABS, nu se vede din poze discul ABS și nici vreun senzor sau fir de ABS. Așa la prețul acesta măcar merită văzută la fața locului. Fain motor, nu pentru a-i face reclamă. Spor la vânzare.
 13. Foarte frumos motor. Spor la vânzare!
 14. Poate că bateria nouă nu este încărcată din magazin. Totuși ea are poate voltaj, deși mai mic, ca să aprindă bordul, dar nu și amperaj suficient pentru electromotor. Pune-l la un redresor și încearcă dupa vreo 5-6 ore.
 15. Vand motocicleta ... tinuta numai in garaj incalzit, stare excelenta
 16. Un topic foarte foarte interesant, cum mai rar văd pe aici. Un dialog civilizat făcut de pasionați și cunoscători. Cred că e singurul pe care l-am citit cap coadă. Scuze de off-topic.
 17. Pentru că sunt vechi, pentru că poate sunt într-o stare jalnică. Nou e 9500 eur, ieftin, nu prea. Cred ca un B400 te va satisface așa ca o încercare ca să vezi dacă îți place cu scuterul la ture. Eu am facut și 400km, singur și e perfect.
 18. Soluția....treceri de pietoni pe autostradă.
 19. Așa e, la viteză mică simțeam că virează cam greu. Am crezut că e din cauza capetelor de ghidon mai grele pe care le-am montat. De acum înainte o să verific și eu presiunea mai des.
×
×
 • Create New...