badmotorino Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Salut.Si la La multi km pe anul nou!Rog si eu un coleg din Timisoara ,care are timp ,sa vada un autoturism daca e in mintile lui.Trimit datele pe PM.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 8, 2018 Share Postat Ianuarie 8, 2018 Scrie mi pm despre ce e vorba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai Pazel Anton Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Multumim frumos de ajutor. @badmotorino - si pe mine s-a oferit sa ma ajute, numai ca eu am fost mai grabit si am mers la risc pana la Timisoara. Dar totusi, un gest foarte frumos si de mare ajutor. @BMWs1000RR - cum ti-am zis si in Decembrie, dau o bere, doua... cand ajungi prin Buc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 (editat) Pentru putin! Ajut pe oricine, daca se poate, cu orice tine de Tm. Chiar si pe cei cu care am avut contre de-a lungul timpului pe aici . Bafta! Cand ajung prin B, dau un semn si poate ne cunoastem la o bere, doua. Editat Ianuarie 9, 2018 de BMWs1000RR Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cstelia Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Sunt eu la Bucuresti acum, pot bea berile pentru colegu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Ianuarie 9, 2018 Share Postat Ianuarie 9, 2018 Eu sunt de acord ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate