Sari la conținut

badmotorino

Membru
  • Număr conținut

    38
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2005
  • Motocicleta
    Piaggio Beverly 350
  • Numar Moto
    B
  • Club
    Fara

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Gilera Runner FXR,HONDA FORESIGHT,KYMCO XCITING 500,APRILIA PEGASO 650,YAMAHA DRAGSTAR CLASIC 650, YAMAHA FZ6 FAZER, SUZUKI V-STROM 650, Tracer 900, Beverly 350

Vizitatori Recenți Profil

984 citiri profil

badmotorino's Achievements

  1. Salut. Scriu pe forum pentru un prieten. Din cauza unei întâmplări mai puțin fericite își caută o pedala de schimbător pentru un VFR 1200 2015.
  2. Am văzut și eu site-ul lor dar am sunat la nr de service și nu a răspuns nimeni și nici nu am primit apel înapoi. Ai fost la ei cu scuter /moto?
  3. Salut. Am și eu o problema la un Piaggio beverly 350, din când în cand nu mai vrea sa porneasca. Pun contactul și îmi rămâne becul de la imobilizator aprins și nu mai face nimic. Îmi puteți recomanda un service ok în București?
  4. Salut. Vezi ca in Grecia se poate întra din Bulgaria doar prin Kulata-Promachonas și Svilengrad-Ormenio conform mae.ro.
  5. Legat de net am luat cartela vdf Albania și a fost ok. Îți iei un nr de telefon pt care trebuie sa prezinți un act de identitate și pt nr ala îți bagi o opțiune cu net. Nu găsești ca la noi cartele pe peste tot, doar în magazin de telefonie.
  6. Și eu recomand Albania. Am fost cu mașina în 2019 tot 2 persoane. Fără probleme. Oamenii foarte ospitalieri, drumuri înguste dar peisaj frumos. Ca și zona muntoasa am fost în gjirokaster( îmi prea rău că nu sunt cu moto) iar la litoral Ksamil. Mergi și o sa îți schimbi părerea despre Albania.
  7. Am găsit piesa la motor team, o sa vad dc o aduc repede. Legat de rupt, cred ca a folosit cineva schimbătorul pe post de scârbită. Ms mult, nu am mai întâmpinat pana acum probleme cu stroama. Apropo, vreo recomandare de un service unde sa ii fac service ul la furca?
  8. Ms frumos. La mine problema e la piesa 27, la bucsa de legătură. Moto e un vstrom 650 din 2005.
  9. Salutare. Am întâmpinat și eu astăzi o problema la stroama. În timpul mersului mi s-a rupt tija de la schimbătorul de viteze. Norocul meu e ca eram în oraș și m-am putut întoarce acasă în treapta 2. Este vorba de tija care face legătura între schimbător și cutie( tija reglabila). Aveți idee de unde pot sa comand și eu asa ceva?
  10. Te-ai hotărât la un traseu? Aș merge și eu mâine.
  11. Salut.Si la La multi km pe anul nou!Rog si eu un coleg din Timisoara ,care are timp ,sa vada un autoturism daca e in mintile lui.Trimit datele pe PM.Multumesc
  12. Chiar a fost un salon cu putini expozanti.Nu Honda Suzuki Kawasaki.
×
×
  • Creează nouă...