freshutzu Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 salut, ofer un tel nokia 6280 pentru un ij planeta 5 cine vrea sa discutam dati un pm sau vorbim pe messenger la id freshutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danutza Postat Ianuarie 12, 2007 Share Postat Ianuarie 12, 2007 Iti dau eu un ciocan si o surubelnita ca o sa ai nevoie daca e sa iti gasesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 15, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 15, 2007 mersi frumos chiar o sa am nevoie de unelte pentru ca eu vreau motocicleta pentru piese ca motor bun am dar vreau sa am piese de rezerva sa nu stau sa caut daca doamne fereste o sa am nevoie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0zmin Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 stai linistit ca nu ai nevoie de piese asa de des precum crezi, oricum este o idee buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 asa sper si eu dar mam gandit ca ar fi mai bine sa fiu pregatit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 daca vrei motor si nu vibrator pe 2 roti ia-ti altceva decat planeta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 16, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 16, 2007 mersi de sfat dar sa stii ca am o planeta 5 si sunt foarte multumit de ea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 16, 2007 Share Postat Ianuarie 16, 2007 inseamna ca n-ai incercat altceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 da frate ai dreptate nu am incercat altceva dar nici nu imi permit altceva, cand imi voi permite si altceva iti dai seama ca o sa imi iau dar deocamdata ma multumesc cu ce am si cum am mai zis sunt multumit de ce am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 nu ma refeream la ceva mai costisitor. ma refeream la un jupiter. chiar si nemodificat face pipi pe planeta. din orice punct de vedere. asta daca stii sa-l intretii! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Ianuarie 17, 2007 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2007 (editat) poate imi dai si mie un sfat cum ar trebui sal intretin ca am vazut ca te pricepi si un sfat doua la ce vreau sa fac eu la planeta mea, as vrea sa ii pun frane pe disc si genti turnate? ce parere ai ? si alte telescoape ca ale mele sunt varza Editat Ianuarie 17, 2007 de freshutzu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 nu merita frana pe disc la planeta! vezi cu cateva topic-uri mai jos ca am scris de ce! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nomad Postat Ianuarie 17, 2007 Share Postat Ianuarie 17, 2007 nu ma refeream la ceva mai costisitor. ma refeream la un jupiter. chiar si nemodificat face pipi pe planeta. din orice punct de vedere. asta daca stii sa-l intretii! Asa, stressule!Trup si suflet. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate