CUXI Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 Aparatori Carpati C1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihaai Postat Februarie 4, 2018 Share Postat Februarie 4, 2018 (editat) Trebuia si pretul , sint interesat . Poate ai si un melc complet de chilometraj ...un schimbator complet de viteze Editat Februarie 4, 2018 de mihaai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Februarie 4, 2018 Autor Share Postat Februarie 4, 2018 250 ron pretul...melc cred ca gasesc...schimbator viteze nu stiu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 5, 2018 Share Postat Februarie 5, 2018 250 ron pretul...melc cred ca gasesc...schimbator viteze nu stiu Bine ai revenit ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristopher Postat Februarie 8, 2018 Share Postat Februarie 8, 2018 Mirciu sunt băiatul din Timișoara mai ai capacele de aluminiu? » Post actualizat in 08 Feb 2018 21:55 Iosif din Timișoara Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate