Grigore1 Postat Martie 30, 2018 Share Postat Martie 30, 2018 Acu , daca tot ai rezolvat , am citit si eu si am filiera de 10 * 1,25. ( ask me why ) . Sa ai bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Pepsz Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Salutare, Am si eu nevoie de un surub cu urmatoarele specificatii: M12 x 1,25 - 135 mm Aveti asa ceva sau cunoasteti un strungar care ar putea face un surub cu aceste specificatii? Locatie Bucuresti Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
petre81. Postat Aprilie 2, 2018 Share Postat Aprilie 2, 2018 Salutare, Am si eu nevoie de un surub cu urmatoarele specificatii: M12 x 1,25 - 135 mm Aveti asa ceva sau cunoasteti un strungar care ar putea face un surub cu aceste specificatii? Orice atelier de strungarie iti poate face un astfel de surub, daca nu poate sa-ti faca ala nu atelier ci bodega. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate