Jump to content

Grigore1

Membru
 • Posts

  298
 • Joined

 • Last visited

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  1987
 • Motocicleta
  Honda NT1100
 • Club
  --

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  Mobra S50 - Vstrom650 -
 • Interests
  Muzica-istorie-calatorii

Recent Profile Visitors

2,590 profile views

Grigore1's Achievements

 1. Salutare! Stiu ca exista mai multe ONG ce se ocupa de astfel de cazuri. In mod sigur ei fac ture de noapte , profilaxie cu siringi oferite gratuit pentru reducerea inter contaminarii , etc etc etc. Ei au 100% un psiholog si sint convins ca orice membru activ va stii mai bine cum trebuie procedat. Orice alta metoda decit comunicarea , din pacate , e fara sperante.
 2. Am fost , am testat! Nu mai stiu ce am testat dar era sigur scuterul cel mai puternic. Foarte primitori oamenii! Senzatia este de o putere sinistru de mare ( cuplu ) si amplificata de lipsa zgomotului. Merita incercat ! Cireasa de pe tort a fost existenta marche arrière , pentru parcare. M am simtit ca pe Goldwing A fost o lectie ! Daca mi ar fi cu putinta la buzunar , nu as ezita o clipa!
 3. La multi ani Vlad! Vezi pe fb vstromania , bun venit!
 4. Salutare! Cit timp moto sta saraca in garaj , as dori sa pun incalzire in sa. Pentru a profita de moment , o sa o duc la Motovis probabil pentru o ameliorare comfort. Am facut exact acelasi lucru acum vreo 5 ani la V strom si am fost foarte multumit , insa am speranta ca lucrurile s au mai imbunatatir .Acum intrebarile sunt: - ce ati folosit , ce recomandati ca generator de caldura ? - ce variante sint mai bine gindite pentru sa din doua piese , pilot si pasager - ce variante de switch stiti , recomandati , intrucit as dori ceva cu trepte putine ( dar nu on/off) si cel mai important sa fie usor si elegant aplicabil / incastrabil / accesibil pe moto. Circuitul o sa fie direct din baterie cu releu pe contact , etc etc etc Va multumesc
 5. Bun venit in club. Felicitări! Acum am citit intimplator. O sa te bucuri foarte mult de alegere. Sa comanzi si un lant gris sa o tii legata, ca nu vrea sa se opreasca, te trage singura la drum! Vezi pe fb cauta honda nt1100 romania. Incerc sa pun info cit mai multe.
 6. Exista o intalnire in fiecare luna? As fi curios........dar daca nu e publica , nu indraznesc.
 7. Multumesc! Dau de baut la prima vedere! Amin!
 8. Multumesc frumos! Indeplinesc cu brio amindoua conditiile si o sa imi faca placere sa va intilnesc. Sa dea Dumnezeu de timp si vreme buna si ne vedem si mai devreme cind oi hoinari spre Rinca.
 9. Salutare tuturor! Nea Ivan , care e limita de intrare pe permis? Ca tare as veni si eu la Balotesti , sa mai cunosc si eu oamenii cu care ma salut pe drumuri si sa ascult povesti frumoase!
 10. @mikonos ''Sala am făcut până acum o săptămână, dar nimic orientat către zona lombară. Făceam antrenament pentru toate grupele de mușchi și cred că exercițiile care presupuneau presiune pe coloană (cele pt umeri, biceps) au contribuit într o măsură la episodul dureros. Tocmai de aia o să înlocuiesc sala cu înotul, poate va fi mai bine. În rest o să fac acasă exerciții pentru decompresie/relaxare. '' Este o mare diferenta intre sala si kinetoterapie. Practic doar folosesc acelasi spatiu de lucru . Cauta un kineto terapeut adevarat , cu scoala , care face doar kintoe si recuperare si ai s vezi diferenta. Combinatia care la mine a mers perfect a fost 1 ora de kineto apoi bazin si sauna.
×
×
 • Create New...