chopper_awo Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Ma intereseaza daca exista pe forum vreun motociclist din comuna Feldioara, jud. Brasov, am nevoie mare sa dau de cineva din satul Feldioara, si nu am nici un numar de contact, nici posibilitatea de-a ma deplasa pana acolo.Va multumesc cu anticipatie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Aprilie 14, 2018 Share Postat Aprilie 14, 2018 Ma intereseaza daca exista pe forum vreun motociclist din comuna Feldioara, jud. Brasov, am nevoie mare sa dau de cineva din satul Feldioara, si nu am nici un numar de contact, nici posibilitatea de-a ma deplasa pana acolo.Va multumesc cu anticipatie. sunt eu destul de aproape - de ce ai nevoie? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopper_awo Postat Aprilie 14, 2018 Autor Share Postat Aprilie 14, 2018 sunt eu destul de aproape - de ce ai nevoie?Lasa-mi te rog in mesaj un numar de telefon sa te sun. merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate