rebel1 Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Sal, Intrucat de apropie weekend-ul prelungit de 1 mai, iar vremea este tot buna.. se baga cineva la aceasta intrunire? https://www.facebook.com/events/234153540535569/?ti=as Eu de exemplu m-am gandit sa fac urmatorul traseu: vineri, in jur de ora 11 din TM spre Smederevo 163 km; Sambata Clisura Dunarii de la sarbi: Smederevo- Veliko Gradiste - Orsova - Dubova si campare 230 km; Duminica: Dubova - Moldova Noua - Oravita - TM 250km; Daca se mai baga cineva..dati un semn Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blue Cat Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Eu ma bag! Ha ha ha... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Kawazaki? Ne băgăm? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Taz Asg Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Sal, Intrucat de apropie weekend-ul prelungit de 1 mai, iar vremea este tot buna.. se baga cineva la aceasta intrunire? https://www.facebook.com/events/234153540535569/?ti=as Eu de exemplu m-am gandit sa fac urmatorul traseu: vineri, in jur de ora 11 din TM spre Smederevo 163 km; Sambata Clisura Dunarii de la sarbi: Smederevo- Veliko Gradiste - Orsova - Dubova si campare 230 km; Duminica: Dubova - Moldova Noua - Oravita - TM 250km; Daca se mai baga cineva..dati un semn io incerc sa inteleg : 1:intrunire 27-29. 2: weekend prelungit pe 1 Mai 3: vineri fuga pana la intrunire si dormit acolo , sambata clisura dormit la Dubova, duminica acasa ...?? ceva nu se leaga .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rebel1 Postat Aprilie 24, 2018 Autor Share Postat Aprilie 24, 2018 Incearca sa nu legi toate cuvintele ce le vezi pe ecran, si sa mai tii cont de semnele de punctuatie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Psyche Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 vineri dimineata plec din bucuresti si inca un grup de bikeri din zona Cugir, ne vedem pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Paul Vajdovics Postat Aprilie 27, 2018 Share Postat Aprilie 27, 2018 Salut ! Mai pleaca careva din TM astazi dupa masa ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Aprilie 30, 2018 Share Postat Aprilie 30, 2018 A fost cineva? Impresii? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sebic Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 Poi cica vineri, romanii au fost majoritari, pt unii ii deja traditie Eu am ajuns sambata seara, am facut prezenta si duminica pe la 10 retur. Locatie faina anul asta, chiar in fortareata, centrul aproape, aveai ce face toata ziua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BMWs1000RR Postat Mai 2, 2018 Share Postat Mai 2, 2018 O tura pe clisura Dunării pe la ei și retur pe la noi se bagă cineva? We asta...celălalt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate