alzayr Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Salut, merge careva spre Vama pe autostrada? Intentionez sa plec Vineri si drumul pe autostrada este mult mai plictisitor daca este facut singur. Daca sunt doritori sa anunte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Aprilie 24, 2018 Share Postat Aprilie 24, 2018 Hai cu noi pe drumul propus de mine cu un post inainte e un drum de 3 4 ore. Autoatrada e cam pilaf Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alzayr Postat Aprilie 25, 2018 Autor Share Postat Aprilie 25, 2018 Traseul propus de tine cica ar dura vreo 6 ore and includes a ferry. Dar daca nu se baga nimeni pana Vineri pe autostrada, merg cu voi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marian Vladau Postat Aprilie 25, 2018 Share Postat Aprilie 25, 2018 da are si ferry e fain si se face in 3-4 ore cu moto cu opriri destule pentru poze . Anul trecut l-am facut in 2 ore jumatate, dar am mers ghiulea si am avut 4 -5 opriri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate