Sari la conținut

alzayr

Membru
  • Număr conținut

    223
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2015
  • Numar Moto
    din tabla
  • Club
    de noapte

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Kawasaki zx 6r 2008, Yamaha MT 07 2017
  • Interests
    Heavy metal

Vizitatori Recenți Profil

910 citiri profil

alzayr's Achievements

  1. unde am zis ca s-a strambat roata? Ce e rau sa verifici mai multe scenarii? then again, am zis ca roata poate sa nu mai fie aliniata din intinzatorul de lant nu ca s-ar fi strambat.
  2. true. cu toate ca un disc stramb in mod exagerat se poate observa destul de usor cu moto pe stand. Desi daca ma gandesc, ar fi bine sa verifice si roata daca este aliniata corect in urma plecarii cu acel blocator. cam greu sa strambi un disc de frana la plecarea de pe loc cu un blocator.
  3. Este normal. Acela este un surub de ghidaj si culisare etrier + burduf care contine o vaselina in interior. Incearca sa invarti de roata sa simti daca atinge pe undeva sau daca discul are o deviere, dar nu pornita pe stand. Verifica acel surub sa nu fie slabit. Faptul ca pui mana pe el si te frige este normal, sunt forte de frecare imense la sistemul de frecare. Daca nu te pricepi, recomand sa te duci la un service pentru siguranta ta si a celorlalti participanti la trafic. Spor!
  4. Problema a fost remediata cu ajutorul lui @TNG care a adus următoarele modificări : Resoftare cu: 1.Modificat harti de fuel IAP si TPS 2. Modificat harti de ignition pe toate cele 6 trepte de viteza 3. Modificat harta tranzitie IAP-TPS 4. Modificat temperatura pornire ventilator cu 5 grade mai putin 5.Anulat functie "deceleration fuel cut" 6. Anulat Sonda lambda si corectiile ei Topic-ul se poate inchide
  5. Nu recomand sa adaugi chestii random daca nu te pricepi. Cat despre noxe, stai linistit. Cand am fost la ITP nici nu stiu daca a facut testul de noxe, poate vorbesc prostii, dar nu l-am vazut sa puna proba in evacuare sau nu am fost eu atent.
  6. Nu stiu daca are legatura. Si cu evacuarea stock tot asa face
  7. Si daca stai sa te gandesti bine tot institutiile statului sunt de vina. Astfel de incidente se pot intampla si celor mai buni. Doar ca o asigurare pentru astfel de incidente ar trebui sa fie obligatorie pentru orice service.Nu o ai, nu functionezi.
  8. Salut, detin o Yamaha MT 07 2017 care este echipata cu un sistem de evacuare complet SC Project (Y14-C41MB) + filtru aer SC Project (Y14A-AF) Problema apare la acceleratie in sensul ca daca iau mana din gaz de tot , cand incerc sa accelerez oricat de fin as face lucrul asta , motocicleta smuceste. Ar putea fi problema de la sistemul de evacuare schimbat? Un ecu flash pentru acesta? Ce parere aveti?
  9. In cazul asta si o masina fara servo o incadrezi tot la activitate fizica individuala? Eu zic sa stai linistit daca nu ai chef sa iti iei si o amenda aiurea mai ales daca vreti sa iesiti in gasca.
  10. Pacat ca la noi gurile de canal sunt pe jumatatea drumului
  11. Salut, are cineva din Bucuresti un buson de umplere ulei pentru Kawasaki zx 6r de care se poate desparti pana la 2 saptamani?Pe al meu l-am rupt cand l-am strans si dureaza pana ajunge comanda. Probabil este compatibil si cu alte branduri. Pentru referinta codul OEM no: 161151009. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...