bunu Postat Mai 7, 2018 Share Postat Mai 7, 2018 Asa cum zice si titlul cumpar toba pentru Mobra 50 S completa si cu cot cu nipluri.Numai noi nefolosite.0725934947. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Mai 8, 2018 Share Postat Mai 8, 2018 Visezi frumos Bunule,sper ca ai ochii inchisi.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 9, 2018 Autor Share Postat Mai 9, 2018 Ce mah ma vrei decedat?Eu oricum am dat la cromat vechiul esapament.Da nu strica unu nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
florinelu07 Postat Mai 9, 2018 Share Postat Mai 9, 2018 Cine mai cromeaza (bine) prin Romania? Am o evacuare de rezerva pe care acum ma bate gandul sa o aduc la o stare mai buna. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adrian Frigo Postat Mai 11, 2018 Share Postat Mai 11, 2018 Vise taica,vise sa mai gasesti nou... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 13, 2018 Autor Share Postat Mai 13, 2018 (editat) Cine mai cromeaza (bine) prin Romania? Am o evacuare de rezerva pe care acum ma bate gandul sa o aduc la o stare mai buna. La Bucuresti pe Vulturilor sau Vultureni.Nu stiu exact.Toata lumea se plange ca fac treaba proasta.Eu am cromat la ei cotul de la evacuare de DKW 125.Dupa ani si ani si multi km facuti inca arata bine.O sa pun o poza cu esapamentul crpmat. Editat Mai 13, 2018 de bunu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Mai 18, 2018 Share Postat Mai 18, 2018 Asta mar interesa si pe mi e si eu am un esapament de mobra pe care as vrea să al cromez! Nu stibcum se numeste firma sau ceva ca să ppt sa iau legatura? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 19, 2018 Autor Share Postat Mai 19, 2018 Asta mar interesa si pe mi e si eu am un esapament de mobra pe care as vrea să al cromez! Nu stibcum se numeste firma sau ceva ca să ppt sa iau legatura? Aurel slefuitorul de acolo.0766587845.Suni omu si-ti explica el cum ajungi acolo.Toba mea si cotul au iesit excelente.Pret cu inca doua manete de motor de barca 230 lei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buidos Postat Mai 20, 2018 Share Postat Mai 20, 2018 Mersi mult de pont, de mult am cautat undeva unde să cromez. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bunu Postat Mai 21, 2018 Autor Share Postat Mai 21, 2018 Mersi mult de pont, de mult am cautat undeva unde să cromez. Da numa vezi ca atelierul e in Bucuresti.Tre sa tii cont de asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate