NaeL Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 Salut, In seara asta, in jurul orei 19 a avut loc pe Sos Chitilei in zona nr 423M (Qualicaps - benzinaria MOL) un accident in care a fost implicata o motocicleta naked B 316 GIA. Motocicleta era pe sensul de intrare in Bucuresti. Dupa prezenta ambulantei SMURD si a masuratorilor facute de Politie, cred ca a fost cu ceva victime/vatamari. Circulatia in zona a fost ingreunata, fiind inchis un sens de mers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator goe 75 Postat Mai 25, 2018 Share Postat Mai 25, 2018 "După verificările efectuate la faţa locului, poliţiştii au stabilit că este vorba despre o autoaccidentare, întrucât motociclistul s-a speriat de o maşină, neexistând contact direct între autoturism şi motocicletă. Potrivit sursei citate, motociclistul nu purta echipament de protecţie. La faţa locului au intervenit două echipaje SMURD, motocilistul fiind transportat la spital. Potrivit primelor informaţii, bărbatul este conştient." Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 26, 2018 Share Postat Mai 26, 2018 Am trecut și eu pe acolo, nu părea grav accidentul. Mai erau niște băieți opriți care mi-au confirmat că totul este ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stefrusu Postat Mai 26, 2018 Share Postat Mai 26, 2018 Sa nu uitam de GDPR... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 (editat) Ma gandesc ca poate vreti sa cititi ceva, legat de acest accident: https://www.avocatnet.ro/forum/discutie_644541/Cum-să-aleg-un-avocat-pentru-accident-auto-de-care-nu-sunt-vinovat-Sunt-acuzat-de-acroșarea-unui-motociclist-și-fugă-de-la-locul-accidentului-deși-nu-știu-cum-s-a-intamplat-acest-lucru-și-pe-mașina-mea-nu-există-urme-de-contact.html Editat Noiembrie 21, 2018 de Thomas Modificari de link dupa terminarea postarii - bug de forum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Serban.S Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Vezi ca e o problema cu linkul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Noiembrie 21, 2018 Share Postat Noiembrie 21, 2018 Acum 2 minute, Serban.S a spus: Vezi ca e o problema cu linkul Da, observ un bug in forum cand vrei sa pui LINK din panel. Am pus acum corect. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate