oldbiker_johan Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Salut bikeri . Pt ca nu am vazut nici un topic cu " Diverse " , in comunitatea moto din Iasi , m-am gandit sa deschid unul . Or mai fi astfel de topicuri , pe alte siteuri , dar nu aici , la " Motociclisti in Iasi " . Deci , vand aparat sudura STERN , in stare perfecta de functionare . Sudeaza pana la electrod de 4 , are siguranta de suprasarcina si cooler pt racire . Pretul e de 250 lei . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PainRedefined Postat Mai 27, 2018 Share Postat Mai 27, 2018 Cred ca se incadra la bursa locala, fiind un topic cu vanzari/cumparari diverse, nu doar strict moto. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Mai 31, 2018 Autor Share Postat Mai 31, 2018 Cred ca se incadra la bursa locala, fiind un topic cu vanzari/cumparari diverse, nu doar strict moto. Cer scuze . Rog un admin , sa stearga postarea . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate