Sari la conținut

PainRedefined

Membru
  • Număr conținut

    46
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de PainRedefined

  1. Cred ca se incadra la bursa locala, fiind un topic cu vanzari/cumparari diverse, nu doar strict moto.
  2. PainRedefined

    Oferte Garaje

    Salut, gasesc loc intr-un garaj cu acces oricand in zona Baza 3, Strada Bucium, Iasi-conf sau prin apropiere ? Multumesc anticipat. » Post actualizat in 04 May 2018 08:53 Revin cu rugamintea urmatoare : daca are careva loc intr-un garaj sau spatiu mai restrans inchis, la care sa am acces oricand, in oricare zona din oras, va rog sa-mi dati un mesaj. Multumesc.
  3. PainRedefined

    BURSA LOCALA

    Vand geaca textil Ixon Alloy marimea L ( 50 ), varianta de culoare negru/alb/verde. Geaca este noua, nu a fost folosita ci doar probata. Are protectii hard la umeri si coate, fara protectie spate dar aceasta poate fi achizitionata separat. Pentru mai multe detalii/poze accesati urmatoarele linkuri : https://www.fc-moto.de/en/Ixon-Alloy-Textile-Jacket https://www.motoin.de/Clothing/Jackets/Textilejackets/Ixon-Alloy-textile-jacket::18415.html?language=en Pret de vanzare : 350 RON. Numar de contact : 0730 044 991
  4. PainRedefined

    Off-topic

    cum opreste ? incepe sa se 'zbenguie' pe scaun in ritmuri de claxon pana cedeaza carcasa, asta in cazul unei estimari corecte (150+) link / citez din anunt "PRET SIMBOLIC !!!!!!!!!!!! PROPRIETAR!!!!! ITP 2014!!!!!,MOTOR SI CUTIE AUTOMATA BMW TD.OMOLOGAT RAR!!!! MERGE ORICE DISTANTA !!!!" ( claxonand economisesti combustibil pentru ca nu franezi, viteza constanta etc.. ) sper sa ma insel.. (NOT), dar aceasta masina e cam singura potrivit descrierii tale la care m-as putea gandi, de sofer nu mai zic...
  5. PainRedefined

    Off-topic

    ~ Iesirea din mediul urban ~
  6. PainRedefined

    Off-topic

    Acelasi poligon ( cel mai sus mentionat ) il folosesti si in cazul sedintelor si in cazul examenului. Fiecare scoala vine cu instructorul+motocicleta din dotare si pe rand/aleatoriu fiecare 'elev' invata treptat motocicleta/mersul pe ea/traseul de examen. In functie de aglomeratie apuci sa faci 2-3 / mai multe ture / sedinta.
  7. PainRedefined

    Off-topic

    stii vorba aia, nu raspunzi la o intrebare cu alta, si aroganta las-o in buda si trage apa...
  8. PainRedefined

    Off-topic

    cu ce ai facut poza? p.s. descrie te rog ce ai vazut ca poza asta nu face cat o mie de cuvinte
  9. PainRedefined

    Off-topic

    http://thechive.com/2010/04/27/take-a-closer-look-25-photos/
  10. du-te-n bucuresti sa-ti satisfaci pofta, 12 sedinte-s suficiente sa faci ... nimic http://www.elitmoto.ro/
  11. PainRedefined

    Off-topic

    gaurit tare, slalomul printre gropile rezonabil de profunde e senzatie, sunt cateva locuri de tre sa faci 'slalom' pe contrasens, in rest , e ok (asta pana la lacul rosu ). asta se 'intampla' in jurul datei de 4 aprilie. de atunci a mai plouat, deci probabil tind sa zic foarte tare spre extraordinar de tare, in caz ca n-au rezolvat doreii acel tare intre timp. chiar si asa.. ma intorc la ideea precedenta, traim in romania. drum bun
  12. PainRedefined

    Off-topic

    *nu va cumparati LG in materie de telefoane in general ... nokia > etc ... ( sau pentru cei mai putin pretentiosi, nexus one ). tot ontopic :
  13. PainRedefined

    Off-topic

    nu cred ca te incadrezi la inaltimea corespunzatoare bd-ului carol cu evacuarile alea de hota
  14. cum adica pietonii trebuie sa se asigure, DAR pe trecerea de pietoni ei au prioritate ? trecerea de pietoni nu-ti asigura trecerea ta in siguranta, si daca tii la viata ta, te vei uita in stanga si in dreapta, si eventual daca vezi/auzi ca vine ceva... mai stai pe trotuar pana trece acel ceva... solutia ar fi educatia rutiera pentru pietoni, poate nu e prea tarziu pentru asta. inteleg ca esti grabit vreodata, cu capul in nori etc, dar sa treci strada fara sa te asiguri, aruncandu-te pur si simplu pe trecere cand ai ajuns la ea, inadmisibil. generalizez, nu vorbesc despre acest caz in parte. sunt si altfel de legi, legile supravietuirii in jungla urbana.
  15. PainRedefined

    Accident mortal

    fiti atenti cate secunde trec de cand autoturismul din fata care cica opreste pentru a vira in nu stiu ce directie opreste, ca se vede in imagine ... si momentul impactului. la viteza aia nu-ti permiti sa iei ochii de pe tripla masinii din fata pentru mai mult de 1-2 secunde, asta cand nu te uiti dupa gropile din carosabil. si sa eviti impactul tragand de volan spre stanga, depasind axul drumului, e idiotenie in stare pura. condoleante. as zice mai multe, dar as fi prea mult in afara 'subiectului'.
  16. *viteza , ca nu e chiar asa spart. dar unde e, te doare rau daca nu esti atent.
  17. PainRedefined

    Off-topic

    pe site-ul la care face el reclama zice doar de categoria A. e cam 'transparenta' chestia asta cu A1 , la fel cum e si cu B1, cel putin aici.
  18. PainRedefined

    Accidente

    concluziile care le tragi sunt ca motociclistul e vinovat. nu zice nimic de prezenta liniei continue. deci da... stie cineva mai multe despre cum s-a intamplat ? rezumatul de pe bzi lasa de dorit.
  19. PainRedefined

    Off-topic

    tu le-ai vrea in permanenta acolo ?
  20. PainRedefined

    Off-topic

    "Am un balaur pe capacul exterior de la busonul de benzina" , prea dimineata
×
×
  • Creează nouă...