XaeL Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 1 hour ago, gse said: cumva a mutat-o pe bucuresti, fara sa ii faca numere noi pai succesiunea este sa o mute intai la impozite pe Bucuresti, dupa care sa mearga sa ii faca numere de B 1 hour ago, gse said: imi trebuie fiscal din Buzau. Am senzatia (nu e chiar o certitudine) ca vanzatorul nici nu poate obtine fiscal de la Buzau, atata timp cat are domiciliul pe Bucuresti. Te duci frumos in audienta la comandantul DRPCIV si ii explici situatia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 4, 2019 Share Postat Septembrie 4, 2019 Ce-i Interesează la înmatriculare e sa ai stampila de luat în evidenta la taxe, eu bănuiesc că acolo e buba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gse Postat Septembrie 27, 2019 Share Postat Septembrie 27, 2019 (editat) Revin cu ce s-a mai intamplat in cazul meu: pana la urma si-a platit datoriile si a facut rost de certificat fiscal. Am terminat saga inmatricularii care tine de 4 luni. Azi am luat numerele de la inamtriculari Ce am invatat: chiar daca vanzatorul iti da fiscal pe loc, trebuie avut grija sa fie de la adresa de la care e inmatriculat vehiculul Editat Septembrie 27, 2019 de gse Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate