BrokenWind Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Cu motoarele la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Baiatu` cu Transalp` Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Bravo voo, haideti k data viitoare sa ne strangem toate grupurile de azi si sa facem o plimbare impreuna, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CobraArt Postat Ianuarie 14, 2007 Share Postat Ianuarie 14, 2007 Nice!! Vad ca a fost Edy,Codrut,Costin,Madalin,Romeo,etc... cand mi-a dat Romeo msg ca plecati eu deja imi facusem alte planuri Maybe next one Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
black_myr92 Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 Nu cumva ati fost si la Breaza Eu si Edi am vazut vreo 7-8 motoare cind ne intorceam de la Breaza, si mi s-a parut ca am vazut Aprillia lui Madalin. Eu si Edi am vazut vreo 7-8 motoare cind ne intorceam de la Breaza, si mi s-a parut ca am vazut Aprillia lui Madalin. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavi(nextbike) Postat Ianuarie 15, 2007 Share Postat Ianuarie 15, 2007 super, bra :motovo bafta in continuare si tinetio tot asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Ianuarie 21, 2007 Share Postat Ianuarie 21, 2007 Nu cumva ati fost si la Breaza Eu si Edi am vazut vreo 7-8 motoare cind ne intorceam de la Breaza, si mi s-a parut ca am vazut Aprillia lui Madalin. Eu si Edi am vazut vreo 7-8 motoare cind ne intorceam de la Breaza, si mi s-a parut ca am vazut Aprillia lui Madalin. dap.. am fost si la Breaza... v-am vazut cand voi ati plecat din Breaza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Ianuarie 23, 2007 Share Postat Ianuarie 23, 2007 Bravo ma... Ati fost si la Breaza! Poison...puteai sa-i ceri numarul meu de telefon lui Dan...si...va asteptam pe la mine! stiti ca sunt o gazda primitoare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Poison Postat Februarie 5, 2007 Share Postat Februarie 5, 2007 pai mai Stephon... noi am plecat inspre Valeni, sa ne ducem la Slanic, dupa ce am fost pe acolo.. am zis sa mai trecem si prin Breaza.. a fost ceva spontan si neprevazut... Dar promit ca data viitoare iti vom face o vizita . Si sper sa fie cat mai curand, ca deja n-am mai miscat motoru de 2 saptamani si mi-e dor deja Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TiBi<Urban Rangers> Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 oo da ati fost grup destul de mare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate