DJDeepz Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Salut! Am un enduro de ceva timp, niciodata nu m-am lamurit ce model de DT este si ce an (nu gasesc actele). In caz ca stiti as fi recunoscator, multumesc!https://postimg.cc/gallery/hbkh7gc2/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valentin.urda Postat Iunie 15, 2018 Share Postat Iunie 15, 2018 Cred ca e Yamaha DT 50 MX, sau MX2. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJDeepz Postat Iunie 15, 2018 Autor Share Postat Iunie 15, 2018 Sincer, modelele vechi seamana mult tare intre ele. Oricum nu cred ca e de 50 pentru ca prinde ceva viteza si are si powervalve. Poate daca ma uit la seria cadrului voi sti ce model e, asta saptamana viitoare ca sunt plecat. Peace Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
10maRIus20 Postat Iunie 16, 2018 Share Postat Iunie 16, 2018 Seamana bine cu Yamaha DT 125 LC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DJDeepz Postat Iunie 16, 2018 Autor Share Postat Iunie 16, 2018 Sa stii, am cautat modelul LC si chiar seamana bine de tot, doar carena din partea dreapta vad ca la mine nu e cea originala. Mersi de raspuns . O sa revin cand vad seria pe cadru sa fiu sigur ca vreau sa comand niste piese. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate