T@nk Postat Iulie 23, 2018 Share Postat Iulie 23, 2018 Salut, aș vrea să rectific(micșorez) un echipament moto. Mă puteți ajuta cu un croitor bun care să poată face câteva ajustări pe un pantalon din cordura? M-ar ajuta dacă ar fi în București, sectoarele 2-3, dar mă pot descurca si in restul Bucureștiului. Merci anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fiziflash Postat Iulie 24, 2018 Share Postat Iulie 24, 2018 Eu nu lucrez in domeniu insa din cate stiu echipamentul moto de calitate, este cusut intr-un anumit fel care previne ruperea cusaturilor in caz de frecare cu asfaltul. Ar trebui sa ai acest detaliu in vedere in momentul in care iti modifici echipamentul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
porky08 Postat Iulie 25, 2018 Share Postat Iulie 25, 2018 https://www.facebook.com/profile.php?id=158930734519439&ref=br_rs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate