-Keno- Postat August 1, 2018 Share Postat August 1, 2018 Salut, Peste 4 zile fac varsta mirifica de 16 ani si as vrea sa dau de A1. Intrebarea mea este urmatoarea: Este vreo scoala moto pentru A1 in Radauti? Nu am cu ce face naveta pana la Suceava ) Multumesc anticipat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticusmecher Postat August 2, 2018 Share Postat August 2, 2018 Ti-am trimis numar si nume in PM. vorbeste cu el si daca te incadrezi in ce-ti spune el ...bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Keno- Postat August 7, 2018 Autor Share Postat August 7, 2018 Scuza-mi mesajul intarziat.. Dupa cum am spus si mai sus.. Nu prea am cum sa fac naveta pana la Suceava.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pomo Postat August 7, 2018 Share Postat August 7, 2018 SebiPet nu mai are categorie de moto? Acum cativa ani aveau sediul la Casa de Cultura, in laterala salii de spectacol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-Keno- Postat August 8, 2018 Autor Share Postat August 8, 2018 Din cate scrie pe site-ul lor, SebiPet, nu mai pregateste pentru A1.. Dar am sa ma interesez mai bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate