middle_of_nowhere Postat August 11, 2018 Share Postat August 11, 2018 Salutare, Cine are chef de o plimbare maine, eventual pe zona de sud(inclusiv Bg), dar nu e batut in cuie. Pana acum suntem doi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alecsa Cristi Postat August 11, 2018 Share Postat August 11, 2018 Si pe mine ma bate gândul mâine sa ies pe undeva dar ma gândeam undeva spre munte,o Poiana Brasov si apoi Bran-Moieciu.Vreau sa iau o gură de aer de munte. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat August 12, 2018 Share Postat August 12, 2018 Deci? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 12, 2018 Autor Share Postat August 12, 2018 Pai la ora asta...doar ceva aproape...Un Basarabvo cu o masa buna la Happy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yusuf Postat August 12, 2018 Share Postat August 12, 2018 Merge și o masa la happy, ora și locație » Post actualizat in 12 Aug 2018 08:21 mersi pentru raspuns nu pot ajunge la ora si locatia data de tine, imi cer scuze de cele 30 de minute pierdute )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat August 12, 2018 Autor Share Postat August 12, 2018 Scuze, nu am mai urmarit. Am plecat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate