Jump to content

Alecsa Cristi

Membru
 • Content Count

  141
 • Joined

 • Last visited

About Alecsa Cristi

 • Rank
  Incepator

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  București
 • Carnet moto din
  2015
 • Motocicleta
  suzuki v-strom
 • Numar Moto
  b177kry

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  suzuki gsr 600

Recent Profile Visitors

365 profile views
 1. Era o problema asta, trebuia sa fiu f atent cum aleg trasa dar aveam noroc cu un scut metalic care și-a făcut treaba cu brio. Acum parca nu mi se mai pare asa o problema ca e înaltă dacă merg fără pasagera, altfel... depinde și cu sta pasagera. De asta vreau sa o cobor puțin.
 2. Salut! Luna trecuta de la modelul 2015 XT la 2017 XT. Acum nu e coborât iar pentru mine (1.66) e înalt, dacă întinzi amândouă piciorele abia atingi cu vârfurile. Pe celălalt l-am coborât din "oase" 4cm spate și 2.5 fata din furca dar parca era prea mult. La asta am zis în primăvara să-l cobor 2.5 pe spate și sa mai umblu puțin la sa
 3. Se pare ca tura asta a fost și ultima la mine pe acest sezon, am găsit un cui în roata spate care a frecat de talonul cauciucului și nu prea mai am ce să-i mai fac. Răsufla pe lângă janta acum. La anul în set nou de gume și din nou pe sa
 4. Ee, la mine a fost mai ușor, am băgat ceva aer în ea și ma ținut până acasă, am ajuns cu roata spate 1.7.era k, se putea merge cu ea VID_20191020_124157.mp4 VID_20191020_125656.mp4 VID_20191020_131642.mp4
 5. Ma gândeam ca doar eu nu am somn la ora asta... Se poate ca nu. Ne vedem la benzinărie
 6. Ms, o duc mâine la Fabio si o sa se uite el si la asta. Păcat ca nu le-am făcut poze dar au ținut +30k fara nici o problemă din care 20k cu bagaje full pe ea. Pentru asfalt eu unul le recomand .
 7. nu e de aici Lucian,am un amic cu una luat_a anul trecut noua si tot asa facea
 8. Da, e adevarat, până la cotor in accelerare(195km/h) nu face in nici un fel, n-ar fi o problema f mare doar ca treaba asta nu mi se intampla cu gsr-ul.Ala puteam să-l las cu ghidonul liber in frână de motor de la 100 la 10km/h si mergea perfect drept. Acum am iar Bridgestone Trail Wing, cele cu care a venit din fabrica , anul trecut le schimbasem cu un set Pirelli Scorpion Trail 2 cu care am facut 30k si acum le-am pus din nou pentru cât ma mai dau in toamna asta. Să văd la anu' ce am să-i iau. Scorpion mi s-au parut excelente dacă nu iesi de pe asfalt dar as vrea ceva sa meargă si pe off.E si cu amândouă modelele de gume am avut problema asta. Păi ce să verific la rulmentul, roata nu are pic de joc,am dat roata jos eu, cand am schimbat gumele, si cand am montat la loc totul a fost strâns la cuplu din manual.
 9. Salutare! Am o vstroamă model 2015 pe care am cumparat-o sh la 3300 km. ce se intampla, de cum am luat-o, am observat un voblaj pe frână de motor intre 70 si 55 km/h.Dacă iau mâinile de pe ghidon începe să danseze și numai în plaja asta de viteza, iar atunci când am si side case-urile pe ea face rău de tot. De cand ma dau cu ea i-am pus si gume noi, echilibrate tot ce trebuie ,că ma gândeam ca de aici e buba, dar nimic. Ce sa fie oare? Eu pe ea am modelul cu spite ,o fi astea sau ciclistica ei.
 10. Într-adevăr o plimbare f reușită , să sperăm că vremea o să mai țină cu noi si mai găsim alte DJ_uri neasfaltate de explorat.
 11. Pe mine ma luati de la Lukoil. imi e mai usor sa ajung acolo.La 9.15 sunt acolo
 12. am kit de pană la mine, nu-i problema. E bine ca drumul e putin mai accidentat , înseamnă că nu ne întâlnim cu masini pe traseu. 99% prezent duminică dimineață pentru plimbare
 13. Cumnatul meu a fost pe https://goo.gl/maps/YieLfQYmATrPq9Rc7 si mi-a confirmat ca traseul e super. Duminica si eu sunt 80% sigur ca am sa merg .Am ceva de treaba sambata si sper ca o sa rezolv totul pana seara.Din ce am vazut eu vremea e ideala de moto.
 14. oare dau si dovadă de reparație pentru orgoliului rănit.
×
×
 • Create New...