Xandros Postat August 25, 2018 Share Postat August 25, 2018 pe multe portiuni ai urcari, serpentiene si coboriri mai spectaculoase decit pe Cheia. Perfect de acord, prin zona aia ai peisaj superb, curbe, trafic redus ... am bagat multi km pe acolo (Comarnic, Secaria, Doftana, Brebu, Sotrile, etc ..). Poti face inclusiv 400 km din bucuresti dus - intors in functie de cat explorezi. » Post actualizat in 25 Aug 2018 19:22 Ca pareri post-traseu, e mai ok TF ca stare a drumului decat mi-l aminteam eu. Am urcat dinspre Arges si m-a surprins numarul mare de motociclisti(BMWisti majoritar) straini, multe grupuri. Tunelul de la Balea era full, drumul pana acolo aglomerat in limitele asteptarilor. Dar cum ieseai din tunel...dinspre Sibiu...se schimba totul: coada de masini de cativa km si in plus, ploaie, tata, ploaie, pana am ajuns la bifurcatie SB-BV m-a plouat si m-a uscat de doua ori. Calitatea drumului: acceptabila pt Tiger, altfel stau lucrurile pe sportive Minusul maxim: oameni peste oameni.... Da, il mai carpesc de la an la an, aglomeratia e "normala" pentru weekend, eu am avut noroc ultima data si tunelul era liber. Dar l-am vazut si blocat complet, efectiv nu se miscau masinile, am luat-o pe contrasens sa nu ne asfixiem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate