Jump to content

AlexAB

Super Membru
 • Content Count

  748
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

3 Followers

About AlexAB

 • Rank
  aka Bulgaru'

Contact Methods

 • Website URL
  zenmoto.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2017
 • Motocicleta
  BMW G650 Xchallenge
 • Numar Moto
  ZEN

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW G650 X Challenge, Honda NX650 Dominator
 • Interests
  zenmoto.ro (moto&foto)

Recent Profile Visitors

1,896 profile views
 1. Mersi! Ma rezum la exersat in poligon, pe asfalt deocamdata. Sunt multe lucruri care trebuie deprinse si invatate, de la pozitia corpului la echilibru si controlul gazului/franei. Momentan nu sunt relaxat deloc, ceea ce oricum e normal - e ca prima data cand am mers pe motocicleta sau prima data cand am iesit in off. Sa vedem dupa 50 de ore de exersat ce se mai intampla. 48 to go :))
 2. La a doua sedinta de powerwheelies in poligon am exersat deschiderea gazului de doua ori, o data ca s-o ridic, o data ca sa continui, vai de viata mea ce senzatie misto. O singura data era sa ma dau peste cap, dar am apasat frana spate. Am scris aici pe blog mai multe despre cum a fost. Ieri (17 aug) am incercat in off, pe drum forestier, si in panta usoara. Nici vorba sa se ridice, nu au destula tractiune Haidenaurile sau nu stiu eu cum, dar rupea tractiunea de fiecare data. Sa ne auzim cu bine!
 3. Mi se pare aiurea, atat timp cat stai pe drumul ala forestier, tasat si pietruit, pe care ajung si jandarmii acolo cu mașinile, si nu ieși pe iarba, sa interzică accesul cu mijloace motorizate..
 4. De cand, ai idee? Ca recent s-au mai dus oameni pe-acolo. Au marcat zona, au pus ceva semne? Sunt ok sa urc cu mobra până in apropiere, apoi pot s-o împing? :)) Trist, dacă e adevărat.
 5. Asa pare. Momentan traseul trebuie scurtat si început mai târziu, pe la un 8, rămâne doar Lacul Vulturilor.
 6. Salutare! Eu mi-am luat niste zile libere inainte de marele macel si as vrea macar una s-o petrec pe motor, pe 14 August. Data nu e neaparat batuta in cuie. Planul suna cam asa - Traseul pe Google Maps Plecare pe la 6:30 ca sa nu prindem caldura Alimentat in Ploiesti, apoi mergem spre est spre Magura Comunale, judetene, urcat spre Lacul Vulturilor Taiat pe off spre Varlaam, Secuiu, pana la Flacara Eterna Babele de la Ulmet Intoarcerea ori pe E85 ori pe Ploiesti Sunt vreo 240 km intre alimentarea din Ploiesti si inca una in Buzau ori tot Ploiesti la intoarcere, cel mai probabil o sa-mi iau o canistra de 5 litri ca nu stiu unde sunt benzinarii pe-acolo (Google Maps nu arata nici una) Nici traseul nu e batut in cuie si poate suferi modificari, gen daca ne rupem pana in Lacul Vulturilor, ne intoarcem direct acasa :)). O alternativa ar fi si Strategica. Sa ne auzim cu bine!
 7. Salutare! Si iesirea asta fu faina. 497km de la 7 dimineata la 8 jumatate seara, asfalt combinat cu off (cateva videos mai jos), pe traseul acesta, inclusiv o albie de parau in care am culcat un pic motocicleta. Drumurile 102 si 214 sunt ruta ocolitoare ideala pentru DN1. Zero masini si peisaje superbe pe varfuri de dealuri pana la Barajul Paltinu, urmate de Scropoasa, cascada 7 izvoare, Glod spre sanatoriu, Boloboci, Podu cu Florile, Transbucegi si retur pe Cheia. Au fost doua vedete ieri: domnul @Constantin cu care ne-am intalnit pe traseu in timp ce urcam din Glod. Salutare din nou! Si mobra mea. Aproape in fiecare loc unde ne-am oprit au intrebat oamenii daca pot sa-si pozeze copiii pe ea. 9 in total pe ziua de ieri :))). Era sa ne-o furam grav, o data eu, o data @cozmino. Mi-a intors o dubita mica VW in fata ca sa intre in benzinarie. Ma gandesc ca poate omul a estimat relativ ok distanta si viteza noastra din moment ce nu s-a intamplat nimic :D. Pe Cosmin era sa se urce un Audi de Prahova intr-un sens giratoriu. Cosmin a intrat primul apoi din dreapta soferul s-a urcat pe frane tare cand a realizat ca trebuie sa cedeze trecerea si a oprit cu ABSul blana. In afara de acestea, las pozele si filmuletele sa vorbeasca despre tura. Prima oprire, balta cu noroi: Barajul Paltinu Intalnirea cu domnul @Constantin Lacul Scropoasa si cascada 7 izvoare Podu cu Florile si iesirile in off pe drumuri laterale: Transbucegi cu o mica iesire in decor Paraul unde am culcat motocicleta cand incercam sa o intorc pe stancile alunecoase si am pus piciorul drept intr-o gaura dintre ele. Si cele 9 maimute care au vrut sa se pozeze pe motor: Ziua s-a incheiat admirand o Africa Twin la ultima benzinarie inainte de Ploiesti si cu gandul ca daca o scapam pe asta in parau nu aveam cum s-o mai ridic singur.
 8. Când motocicleta ta e confundată cu gunoiul.
 9. Mulțumesc fuchsia! Da, o sa dau cu ceva pe sub manșon. Între timp am primit ajutor de la @cozmino, mulțumesc frumos încă o dată. Manșonul era tras mult spre exterior și rămânea agățat cauciucul in capăt unde vine prins handguardul.
 10. Consumul dupa schimbul de evacuare - neschimbat as zice. 3.6 la suta pe national spre Valcea, dealu negru si înapoi la Pitești 4.3 pe autostrada, 120 constant, depasiri cu 130/140. Mentenanta Imi ramane blocat mansonul de acceleratie. Pe de o parte e cool ca am cruise control. Pe de o parte e naspa rau ca te astepti sa incetinesti cu frana de motor si el se duce la fel de tare.
 11. Bunica bate doba, bunica bate tare. In stil tipic bulgaresc, nu iti șade bine cu ceafa lată, daca nu ai și un lanț de haur să o pună in valoare.
×
×
 • Create New...