Jump to content

AlexAB

Super Membru
 • Content Count

  792
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

3 Followers

About AlexAB

 • Rank
  aka Bulgaru'

Contact Methods

 • Website URL
  zenmoto.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2017
 • Motocicleta
  BMW G650 Xchallenge
 • Numar Moto
  ZEN

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW G650 X Challenge, Honda NX650 Dominator
 • Interests
  zenmoto.ro (moto&foto)

Recent Profile Visitors

2,120 profile views
 1. In aceeași zi, ca am alte planuri in weekend.
 2. Mai are cineva liber vineri sa ne băgăm pe off prin Vrancea, cu plecare din București de la un 7 jumătate dimineața? Cam asta ar fi o parte din traseu, ce am făcut in topicul acesta combinat cu drumurile rupte de aici.
 3. Aveți idee unde pot găsi o sticlă pentru semnalizare? Am furat o piatră la ultima ieșire. Acum ma gândesc si la un grilaj pentru far.
 4. Am ajuns dimineața primul si n-am crezut ca o sa fim mai mult de 3, 4. Ne-am strâns 12 motociclete :))). Cel mai mare grup cu care am ieșit până acum. 1. Yamaha XT660 aka Hai fetelor la joaca aka Maestrul penelor 2. Yamaha WR250R aka Service mobil complet 3. BMW F800 GS aka Liderul de tură 4. BMW R1200GS aka Cu vaca la păscut 5. BMW G650 Xchallenge aka Mobra aia curata 6. BMW G650 Xcountry Rally aka Vocea rațiunii aka KTMWeu 7. Honda XR650R aka Mr. Kickstarter 8. Honda Africa Twin CRF1000 aka This was too slow for me 9. Suzuki Vstrom 650 aka Mobra noua la 5400 eur 10. KTM Duke 390 aka It's the rider, not the bike or the tires. 11. KTM 690 Enduro Rally aka Cea mai admirată mobra 12. KTM 690 Enduro aka Mr. Cobeala :)) Surpriza zilei, francezul pe un Duke 390 cu roti de strada care i-a dat forja pe softendureala cu excepția celor mai abrupte urcări pe unde am mai explorat. A fost o tură faină, 430 km, și ușoară cu peisaje mișto de toamnă și porțiuni de forja, aka 120 pe forestiere. Si cel mai important, ne-am întors tot 12. Am reușit sa facem primele 2 secțiuni de off propuse de Ovi. Multumesc și eu băieți pentru lecții si buna dispoziție. Ne mai auzim. Cine mai are poze, share please.
 5. Ai si pompa de benzina? Avand in vedere ca BMWurile par a fi majoritare in iesirea asta :)). Hai ca trebuie sa-mi curat viziera, ne vedem la benzinarie.
 6. Grozav. Dupa iesirea de ieri de pe Baiului, un coleg a avut o pana pe fata, probleme la ventil. Si in alta recenta unui alt coleg i-a cazut lantul in mers. Insa ambele rezolvate prin munca de echipa si buna vointa :). Ce ceata misto e afara.
 7. @ovi_ice am nevoie sa alimentez inainte de off, o data la Ploiesti si o data undeva in zona Zizin. Te rog sa iei in considerare aspectul asta ca si lider de tura cand planificam opririle :). Multumesc.
 8. Ma bag si eu, ne vedem de dimineata. @ovi_ice daca e vreun grup de whatsapp, PM me. Cine vine pana la urma?
 9. Sa puneți tot aici daca ieșiți si duminică. Sâmbăta am altă tura pe munți programata, dar e posibil sa ma aciuez si la un Predesel.
 10. Ok, no problemo. Petrecere frumoasa si tură faină duminica. @Tumtum @mihai c ne vedem la 8 la Petrom Miorița
 11. Așa rămâne, sâmbăta la 8 la Petrom după Miorița.
 12. Perfect, mai vine un băiat cu un Transalp. Suntem 3 confirmati.
 13. De acord sa scurtam, sa nu ne întoarcem pe Cheia. Scropoasa e pietruit, la fel si Podu cu Florile, 0 sanse de șleauri. Nu insist cu Scropoasa ca nu e super wow, decât daca oprim sa o luam la picior unde se îngustează lacul. Da, ajungem si la Lacul Bolboci, de acolo începe urcarea spre Pod. 8:30 - @ovi_ice @mihai c Confirmați pentru sâmbătă la 8 jum?
×
×
 • Create New...