Jump to content

AlexAB

Super Membru
 • Content Count

  802
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

3 Followers

About AlexAB

 • Rank
  aka Bulgaru'

Contact Methods

 • Website URL
  zenmoto.ro

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Carnet moto din
  2017
 • Motocicleta
  BMW G650 Xchallenge
 • Numar Moto
  ZEN

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  BMW G650 X Challenge, Honda NX650 Dominator
 • Interests
  zenmoto.ro (moto&foto)

Recent Profile Visitors

2,190 profile views
 1. Prima lecție învățată de la Wawessh la prima mea ieșire pe Baiului cu Dominatorul. Si acum ii aud vocea de fiecare dată când intru într-un șleau :)).
 2. Nu sunt semne dar ai recepție 4g pe Strategica, cu Google Maps te descurci lejer.
 3. https://www.advpulse.com/adv-news/2020-ktm-390-adventure-unveiled/
 4. Imi place ca ati invatat sa faceti poze cand se odihnesc motocicletele :))). O sa mai fie vreme de iesit. Weekendul viitor la noroaie pe undeva. Apoi urmatorul o sa fie 20 de grade din nou.
 5. A fost superba tura si compania de nota 20. Dimineata cu ceata si friguroasa. Apoi a iesit soarele si noi am intrat pe a2a portiune de off, prin niste sate, dar dupa putin timp am luat un pasager nedorit. Un cui in roata spate. La penultima iesire Silviu a facut pana. La ultima iesire Cap0ne a facut pana. La iesirea asta am facut eu prima mea pana. Din fericire Silviu avea camera si leviere, Cap0ne compresor si eu aveam priza si entuziasm :D. Bai cat de fericit sunt ca am facut si eu pana si am scapat de intrebarea daca o sa ma descurc s-o fac :D. Cred ca in 45 de min am fost gata cu desfacut roata si dat jos roata, apasat cu cricul pe cauciuc, dejantat cu levierele, scos camera, pus camera noua, ginecologie cu ventilul, tras cauciucul la loc cu leveriele, umflat si pus inapoi roata. Am continuat drumul printre sate si am facut cateva urcari destul de distractive si provocatoare, dar camera mea a decedat si din pacate nu le-am prins, nici macar in poze. Am ajuns sus de tot la cea mai spectaculoasa vedere de tot anul asta. Am coborat de pe creasta, am continuat forestierul si ne-am mai urcat sa exploram diferite trasee adiacente. Un plus cand folosesti Google Maps pe modul Walking e ca te baga pe single trackuri :)) Aici am decis si eu sa facem o pauza cu vedere. Drumul pana la iesirea la asfalt: Am iesit apoi inspre Ramnicu Sarat si la 7 jumatate eram deja acasa (mai putin Sivliu care si-a dorit sa mai ramana pe off ). Urcarea cu saritura de pe deal:
 6. Mulțumim frumos, Bart, la fel si tie!
 7. Hai ca mai ai puțin până la 100%. Îți dau și ochelarii in caz de stropeala complet întâmplătoare .
 8. Merita. Mergem cu atenție. Asa a fost si duminica trecuta cu 12 motoare. Si sâmbăta trecuta la fel.
 9. :))) După atâția zeci de km pe off, o sa ieșim inspre Focsani, ne întoarcem pe E85 in principiu. Ultima strigare, plecarea la 8.45 Petrom Miorița.
 10. In aceeași zi, ca am alte planuri in weekend.
 11. Mai are cineva liber vineri sa ne băgăm pe off prin Vrancea, cu plecare din București de la un 7 jumătate dimineața? Cam asta ar fi o parte din traseu, ce am făcut in topicul acesta combinat cu drumurile rupte de aici.
 12. Aveți idee unde pot găsi o sticlă pentru semnalizare? Am furat o piatră la ultima ieșire. Acum ma gândesc si la un grilaj pentru far.
 13. Am ajuns dimineața primul si n-am crezut ca o sa fim mai mult de 3, 4. Ne-am strâns 12 motociclete :))). Cel mai mare grup cu care am ieșit până acum. 1. Yamaha XT660 aka Hai fetelor la joaca aka Maestrul penelor 2. Yamaha WR250R aka Service mobil complet 3. BMW F800 GS aka Liderul de tură 4. BMW R1200GS aka Cu vaca la păscut 5. BMW G650 Xchallenge aka Mobra aia curata 6. BMW G650 Xcountry Rally aka Vocea rațiunii aka KTMWeu 7. Honda XR650R aka Mr. Kickstarter 8. Honda Africa Twin CRF1000 aka This was too slow for me 9. Suzuki Vstrom 650 aka Mobra noua la 5400 eur 10. KTM Duke 390 aka It's the rider, not the bike or the tires. 11. KTM 690 Enduro Rally aka Cea mai admirată mobra 12. KTM 690 Enduro aka Mr. Cobeala :)) Surpriza zilei, francezul pe un Duke 390 cu roti de strada care i-a dat forja pe softendureala cu excepția celor mai abrupte urcări pe unde am mai explorat. A fost o tură faină, 430 km, și ușoară cu peisaje mișto de toamnă și porțiuni de forja, aka 120 pe forestiere. Si cel mai important, ne-am întors tot 12. Am reușit sa facem primele 2 secțiuni de off propuse de Ovi. Multumesc și eu băieți pentru lecții si buna dispoziție. Ne mai auzim. Cine mai are poze, share please.
×
×
 • Create New...