Kali Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Deschid acest topic cu inima strânsă. Nu am cont de FB, de aceea nu sunt la curent cu anumite evenimente... Am primit o veste tristă legată de userul R Marce si imi doresc din toată inima să mi se spuna că a fost o eroare. Mă poate ajuta cineva cu informații? Eventual pe PM... Mulțumesc mult! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Cine este acest user si ce a patit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Este vorba de Marcela, cu userul mentionat de Kali mai sus. Aici pe forum, /index.php?/user/1431-r-marce/ Daca stie ceva unul din userii vechi, rog sa imi scrie mie sau lui Kali pe privat. Nu stim daca este vorba de accident moto sau nu, dar s-a intamplat acum 2 ani si ceva. Multumim. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 16, 2018 Autor Share Postat August 16, 2018 Este fata... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat August 20, 2018 Share Postat August 20, 2018 What ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kali Postat August 20, 2018 Autor Share Postat August 20, 2018 M.as bucura să știu că e totul ok. Chiar refuz să cred. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Placebo Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 Acum am vazut topicul. Este OK? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat Octombrie 17, 2018 Share Postat Octombrie 17, 2018 Si deznodamantul? Sau detaliile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate