gxxg Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Salut! Moto Yamaha, BZ99DBS, pusa pe cric, pe zona carosabilului, in Bucuresti, pe Splaiul Unirii, in directia de mers spre Piata Alba Iulia, la 50 metri inainte de intersectia care duce la Mall Vitan. Stop spate apart, lovita pe partea stanga la carena. Fara politie, salvare sau motociclist in zona. Am observat-o azi, 16 august 2018, in jurul orei 16:30. Sper sa fie bine motociclistul! » Post actualizat in 16 Aug 2018 13:57 Poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
unaetnumitsirc Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Codita pare rupta de la o tentativa de wheelie. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Se pare ca e bine,are doar cateva julituri.semne de buna purtare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Klaus Cata Postat August 16, 2018 Share Postat August 16, 2018 Sau a carat o domnisoara necorespunzatoare Sper ca a meritat la cum arata mobra ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ribo Postat August 17, 2018 Share Postat August 17, 2018 (editat) Am vazut-o si eu aseara ) pe carosabil Era pe bd Unirii parca. Editat August 17, 2018 de Ribo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate