magarusulmarius Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 salutare, intalnirea va fi la omv ul din comuna 1 decembrie 1918 mers vioi si ajungem acolo pe la 14 00 - 15 00, plimbare prin orasul vechi, seara la masa / bere la o terasa din golf iar a 2 a zi balaceala pe la stancile din minutul 1 00 ( vezi filmuleteul de mai jos ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 Unde sunt stancile alea, banuiesc ca undeva la sud, catre Sozopolis si Duni. Misto, dar nu ma tenteaza sa ma arunc printre ele. Dar gradina si treptele alea cu fantana pe ele? Am fost de vreo 3x la Sozopol dar se pare ca am ratat cate ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Septembrie 2, 2018 Share Postat Septembrie 2, 2018 Stancile de la sfarsit sunt foarte interesante. Sozopol, din toate punctele de "vedere" este fabulos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
magarusulmarius Postat Septembrie 2, 2018 Autor Share Postat Septembrie 2, 2018 gradinile sunt la castelul ravadinovo, cam la 10 km de sozopol, este un kitsch in general dar au totusi si lucruri de bun gust iar stancile sunt aici : 42.37915 , 2771935 , bagi pe gps si opresti exact acolo pe marginea drumului, nu exista indicator. Mergi catre mare direct printre boscheti, cam la 150 m apar stancile. Cu masina e mai greu de oprit fiindca jumate di ea ramane pe carosabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 De obicei nu ma mai duc in locurile unde am fost deja, dar la Sozopol m-as intoarce cu placere.Mi-a placut mult. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DonFlamingo Postat Septembrie 3, 2018 Share Postat Septembrie 3, 2018 Pacat ca nu pot veni. Tocmai ce am fost weekendul trecut la Sozopol. Vreme frumoasa va doresc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 o sa fiu pe acolo( ahtopol.sinemorets.) uitati de Nessebar. a devenit o porcarie super mega chicioasa si turistica si murdara( acum 2 zile ..) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kosh Postat Septembrie 4, 2018 Share Postat Septembrie 4, 2018 Am fost si la Nessebar... e plin de chinezarii de pe aliexpress. Nu planuiesc sa ma mai intorc. si in 360°: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate