aldraqraudetot Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 Va salut! Va rog sa-mi spuneti pe unde scot uleiul din motor, are un surub pe bloc jos, orientat spre roata fata si nu stiu daca ala este. Pt cutie are ulei separat? Va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 6, 2018 Share Postat Septembrie 6, 2018 nu e ala, ai 2 pe lateral, unu e cu sita Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aldraqraudetot Postat Septembrie 7, 2018 Autor Share Postat Septembrie 7, 2018 Multumesc! Am inteles si le-am si localizat. Sunt cele doua de pe partea stanga. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 Mda...cele 2 de pe stanga...unu pe lateral si unu dedesupt daca nu ma insel...am avut 690 si am si facut schimb de ulei da nu imi amintesc bine ...au trecut vreo 3 ani de atunci...sper sa nu gresesc...bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Septembrie 7, 2018 Share Postat Septembrie 7, 2018 vezi ca ai si 2 filtre de ulei cel mai probabil Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G.Tudor Postat Februarie 3, 2019 Share Postat Februarie 3, 2019 Salut. La cati km faci schimbul ? Asta daca o folosesti pe strada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Februarie 6, 2019 Share Postat Februarie 6, 2019 cam la 2000 km ca se pupa cu anul calendaristic cand il schimb oricum si cam atata am facut dar am mers si 5000 cand am fost in tura si nu am schimbat uleiul pe drum (asta e intervalul recomandat) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate