lokko_boy Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salutare tuturor O sa fiu cat de curand (cam 3 saptamani) posesorul unui Kawa Z650,insa,cum nu am vazut topic dedicat acestui model,am zis ca nu ar strica unul . Asa ca,sunt asteptati toti aici toti detinatorii (si nu numai) ,pentru a schimba pareri,impresii,sfaturi. Asfalt uscat tuturor! P.S O sa pun si poze cu mobra cand o sa ajunga in posesia mea » Post actualizat in 13 Sep 2018 17:44Si poza aferenta (da,stiu,e cu tipla,pt ca de abia era luata ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciceu4 Postat Octombrie 2, 2018 Share Postat Octombrie 2, 2018 @lokko_boy Salut , Frumoasa motocicleta ! Ai prins oferta acum la sfarsit de sezon ? La cat te-a ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Octombrie 2, 2018 Autor Share Postat Octombrie 2, 2018 Multumesc 6300 euro a fost -da,au scazut un pic pretul @lokko_boy Salut , Frumoasa motocicleta ! Ai prins oferta acum la sfarsit de sezon ? La cat te-a ajuns ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
machiavelli Postat Decembrie 5, 2018 Share Postat Decembrie 5, 2018 Suntem cel putin 2 inseamna , am si eu una, identica din februarie 2018 ajunsa. Vazand poza postata de tine am retrait emotia ridicarii de la United Motors. Mai vazusem una neagra pe Petre Ispirescu , cu nr provizorii de Cluj, si am mai vazut in trafic una alba. Ai apucat sa te dai cu ea pana a venit gerul? Esti multumit? Toate bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lokko_boy Postat Decembrie 12, 2018 Autor Share Postat Decembrie 12, 2018 (editat) La 04.12.2018 la 23:09, machiavelli a spus: Suntem cel putin 2 inseamna , am si eu una, identica din februarie 2018 ajunsa. Vazand poza postata de tine am retrait emotia ridicarii de la United Motors. Mai vazusem una neagra pe Petre Ispirescu , cu nr provizorii de Cluj, si am mai vazut in trafic una alba. Ai apucat sa te dai cu ea pana a venit gerul? Esti multumit? Toate bune! Salutare-sunt mega multumit!Eu nu am bagat-o la iernat,merg si pe vremea asta-atat timp cat nu e gheata/zapada pe carosabil,merge!.I-am pus parbriz,la ture lungi si viteze mai maricele,e nevoie.Oscilam intre Vulcan,MT07 si asta.Cred eu ca am facut alegerea optima.Am vreo 3200 de km pana acum,din septembrie.Cateva ture pe la munte,pe langa Bucuresti si spre Giurgiu si Oltenita.Si inca 2,3 poze cat de cat recente Editat Decembrie 12, 2018 de lokko_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate