Sari la conținut

ciceu4

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    NRW
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    Kawasaki GTR 1400
  • Club
    GTR 1400

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki Gladius, ZZR 1400 , GTR 1400

Vizitatori Recenți Profil

795 citiri profil

ciceu4's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. @Rosca Iulian Hornetul nu e potrivit pentru "masurile" tale. Arunca si tu mai multe detalii Unde vei folosi motocicleta si cati km ? Ce buget ai ? Ce categorie permis ai ? .. etc
  2. Salut , Mie personal imi place acest facelift, aduce multe imbunatatiri in comparatie cu Gen 2. Imi place Dash-ul pentru ca au pastrat o parte Analog, dar aici e vorba de gusturi. Daca ar fi putin mai agresiv la pret , cred ca ar fi castigat mai mult pe piata. Tot ma bag la test-ride prin primavara cand ajunge la dealer.
  3. Am inceput pregatirea de noul sezon. Am facut azi schimbul de ulei la motor si cardan , aici am mers pe acelasi Motul 7100 . Il folosesc de ceva vreme si pana acum am doar vorbe de lauda. Urmeaza sa montez maine si anvelopele( am zis ca le montez cat mai aproape de inceputul sezonului ). Verificat lichid de racire care e in parametrii.
  4. Salut , A aparut si prima problema la Motocicleta asta la doar 8000 de km . Initial am crezut ca vreo pata de vopsea sau ceva de genu ( vezi foto de mai jos). Dar am obeservat ca nivelul lichidului de frana a scazut putin si acum sunt sigur ca e o scurgere de lichid de frana .Problema a fost garnitura de la capac care am schimbat-o si acum totul e in ordine Cum pot curata petele albe ? Sau trebuie sa schimb plasticul/ vopsit plasticul ? LE: De curatat nu merge cu nimic ma gandesc sa revopsesc elementele din plastic afectate. De o nimica toata am facut o gramada de damage
  5. Salut , Ieri dupa garda dat fuguta pana la mare si inapoi . Coafura rezista P.S : A ´primit si navigatia un update bine meritat.
  6. Salut, Revin cu un mic update la ca 2000km rulati . Maine merg sa fac inspectia tehnica . Anvelopele sunt cu DOT destul de invechit si ma gandesc sa le inlocuiesc. As opta spre metzeler 01 roadtec sau Michelin Pilot Road 4 GT.
  7. @Papa_Bear am avut de furca cu filtrul de ulei
  8. Ieri am mesterit la motocicleta si am facut revizia pe anul acesta. Am schimbat : - Ulei motor + filtre am mers pe motul 7100. - Ulei cardan - Lichid de frana + aerisit - Lichid ambreiaj - Lichid racire - Filtru Aer Urmeaza un detaling exterior si e pregatita de verificarea tehnica.
  9. Salut @l.u.v Mersi de ajutor @Papa_Bear Multumesc , Motocicleta am cumparat-o in Germania ( eu locuiesc aici de ceva vreme ). Pretul final a fost 9400 E. Am dus-o pe roti pana acasa ca 300 km . Ultima inspectie a fost in 2016 si de atunci doar 700 de km rulati. Motocicleta e stoc , sigura dotare aftermarket e navigatia @_Raul_ , @adrianm Yamaha nu am testat . Am ales in functie de modelele care le aveam in zona mea( Kawasaki , Triumph , BMW 1600KT) ( raza de 300km ). Am cautat doar la privati un raport bun pret/oferta. Am 1,73cm dar nu am probleme cu motocicleta din aceasta cauza. ( daca e pe cricul central nu ajung jos deloc ).Motocicleta e grea la manevrele pe loc sau parcare in garaj. Motorul il stiam de la ZZR si mi-a placut foarte mult, desi are putin alt setup acum . Daca era sa aleg BMW atunci pretul ar fi fost cu 60% mai mare ( vb de acelasi an si aproximativ in aceasi stare). Foarte multumit de alegerea facuta @Fiziflash desi motocicleta avea doar 2800 de km avea mult zgarieturi fine mici in lac in comparatie cu alte modele cu mult mai multi kilometri pe care le-am vazut . De aici si pretul la care am luat-o.
  10. Salut, Dupa experienta de anul trecut cu o motocicleta Kawasaki zzr 1400 ABS am hotarat anul acesta sa fac o schimbare . Aveam cateva modele in vizor GTR 1400 gen 1 /Gen 2 si BMW 1600 GT dar in final dupa cateva motociclete testate am ramas la Kawasaki GTR 1400 ABS gen 2 . Motocicleta e modelul 2014 si are ca 2800km rulati. Prima impresie a fost una foarte placuta , desi motocicleta are 6 ani e mecanic ca si noua . Estetic avea mici zgarieturi care sper sa iasa la detailing. Urmeaza o revizie inainte de sezon ( ulei , filtre , lichid frana , ulei cardan , lichid racire , lichid ambreiaj ) . O sa revin cu poze dupa ce fac revizia. Culoarea e maro , nu stiu dar in poza de mai sus pare visiniu )).
  11. A trecut cineva de la ZZR la H2 SX (SE) ? Ma bate gandul sa vand moto si sa iau ceva mai nou . Dilema ramane daca sa trec pe H2 SX sau ZZR 1400 dupa 2017. Stiu ca dupa 2020 nu va mai fi produs zzr 1400 ca deh Euro 5 din 2021 e must .
  12. L.E : Am sunat si am vorbit cu proprietarul. Nu e de cumparat . Cica cadrul ar fi 2007 dar restul pare a fi Gen 2. Foarte dubioasa treaba!
  13. ciceu4

    Z750 - 2004

    Salut Andy, Cati km faci pe sezon ? Intreb pentru ca in 4 ani ai pus un singur set de gume .
  14. @ dragoss . Pentru oras ar fi arhisuficient modelul de la Honda dar vezi ca e si varianta cu DTC ( Automatik ). La peste 140km/h te cam bate vantul pe ambele modele. Pozitia in sa , foarte comoda si nu vei avea probleme. Eventual o sa cu gel daca vrei ceva si ami comod. Eu recomand strict Honda dar modelul DTC pentru nevoile tale . Ambele modele sunt ok daca ai pana in 1.80m inaltime. Ce inaltime ai ?
  15. Salut, As dori sa fac upgrade la Gen 2 si am gasit acest anunt pe OLX. Cunoaste cineva aceasta motocicleta ? Multumesc.
×
×
  • Creează nouă...