luk77 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Salutare Astept cateva pareri despre modelul asta, pro si contra ,fiabilitate ,probleme specifice ,confort la drum lung etc.. O comparatie cu Honda Nc700X daca a avut cineva ambele motociclete La 1,72 m ajung suficient cu picioarele jos? Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Ce motorizare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
xt600 Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 Astept cateva pareri despre modelul asta, pro si contra ,fiabilitate ,probleme specifice ,confort la drum lung etc.. O comparatie cu Honda Nc700X daca a avut cineva ambele motociclete La 1,72 m ajung suficient cu picioarele jos? Cu Honda NC700/750X cred ca te vei descurca. Este suficient de joasa si de ingusta. Bine ar fi sa te poti urca pe una. Pe Versis 650 nu m-am urcat. Versis-ul 1000 este destul de inalt si lat intre picioare. Pentru mine nu este o problema, pentru ca sunt inalt, pentru tine insa, nu este optiune. Din pdvd al confortului, NX cred ca iti va placea. O motocicleta extrem de interesanta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ashtray. Postat Septembrie 8, 2018 Share Postat Septembrie 8, 2018 E diferenta foarte mare intre 650 si 1000...oricum la genul asta de moto ce e sub 1000 mi se par lesinate rau...adica versys de 650 are motoru de er6n care e fiabil dar nu impresioneaza cu nimic Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luk77 Postat Septembrie 8, 2018 Autor Share Postat Septembrie 8, 2018 La Versys ul de 650 ma refer Honda Nc700X am acum ,imj place ,dar parca nu ma incanta la drum lung .E foarte manevrabila ,nu se simt cele 216 kg . As incerca si Versys » Post actualizat in 08 Sep 2018 11:21 Ca si inaltime pe hartie sunt apriximativ la fel Honda 840 mm Kawa 844 M am urcat pe modelul pana in 2010,si din cauza scaritelor care sunt pozitionate mai in fata ajungeam destul de greu jos. Nu stiu cum era suspensia reglata ,proprietarul era mult mai inalt si mai greu decat mine. Stiu ca este kit de coborare dar parca nu as face chestia asta ,eventual.mai vine as modifica saua sa castig vreo 2 cm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate